Belediye Encümeni Hayatı Kaybeden Avukat Acar'ı Andı

Belediye Encümeni Hayatı Kaybeden Avukat Acar'ı Andı

Altı gün önce geçirdiği kalp krizinde hayatını kaybeden Antalya Manavgat Belediyesi avukatı İbrahim Acar, belediye encümeni toplantısında anıldı. Manavgat Belediyesi Meclis ve Encümen üyesi Hasan Şekerlisoy’un başkanlığında yapılan...

Altı gün önce geçirdiği kalp krizinde hayatını kaybeden Antalya Manavgat Belediyesi avukatı İbrahim Acar, belediye encümeni toplantısında anıldı.

Manavgat Belediyesi Meclis ve Encümen üyesi Hasan Şekerlisoy’un başkanlığında yapılan encümen toplantısında hayatını kaybeden Acar’ın oturduğu yere karanfiller ve çerçeveli fotoğrafı bırakıldı. Toplantı öncesi bir konuşma yapan Şekerlisoy, Acar’ın ölümünün bütün belediye ailesini derinden yaraladığını, onun yerinin hiçbir zaman doldurulamayacağını kaydetti. Şekerlisoy, “Geçen hafta beklenmedik şekilde can dostumuzu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. O bizim için yalnızca bir arkadaş bir dost değil aynı zamanda mesleki açıdan da bir beyindi. Bundan sonra onun boşluğunu her zaman hissedeceğiz. Ruhu şad olsun." dedi.

Şekerlisoy konuşmasının ardından encümen üyelerini 5 dakika boyunca sessiz bir şekilde İbrahim Acar’ı sessiz kalarak anmaya davet etti. 5 dakika boyunca sessiz kalan encümen üyeleri daha sonra toplantıya başladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.