Belediye Başkanı Karaçanta: Karsspor'a Sahip Çıkalım

Belediye Başkanı Karaçanta: Karsspor'a Sahip Çıkalım

Kars'ın MHP'li Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta Karsspor futbolcularını ve teknik heyetini ziyaret etti. Başkan Karslıların Karsspor'a sahip çıkmasını istedi.Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kamp yapan Karssporlu futbolcuları ziyaret eden...

Kars'ın MHP'li Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta Karsspor futbolcularını ve teknik heyetini ziyaret etti. Başkan Karslıların Karsspor'a sahip çıkmasını istedi.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kamp yapan Karssporlu futbolcuları ziyaret eden Belediye Başkanı Karaçanta sporcuların alkışları ile karşılandı. Karsspor Teknik Direktörü Soner Büyük Ergun, Belediye Başkanının ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Ergun; "Başkanımızın her koşul altında yanımızda olduğunu bilmek bizlere güç ve moral veriyor. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyoruz." dedi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ise "Bu sporcular inşallah Kars sporun ve Kars futbolunun geleceği olacaklar. Bizde her zaman destekçileri ve takipçileri olacağız. Karslıların Karsspor'a sahip çıkmasını ve ellerini taşın altına koymalarını bekliyorum."

Yapılan ziyaretin ardından Başkan Karaçanta ve beraberindekiler sporcular tarafından akışlarla uğurlandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.