“Bekir Mehtap ile  yeniden dirildik”

“Bekir Mehtap ile yeniden dirildik”

Selçukspor 2.Başkanı Onur Renklibay, “Takımımızın başına Bekir Mehtap hocanın gelmesiyle adeta dirildik. Bekir Mehtap ile çıkıtğımız 14 maçta 9 galibiyet aldık. Kalan 2 maçımızı da kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi

Konya Süper Amatör Lig’in en genç takımlarından Selçukspor, çıkışını sürdürüyor. Ligin 7.haftasında oynadıkları Ereğlispor maçıyla göreve getirilen Bekir Mehtap ile yükselişe geçen Selçukspor, ligde 5.sırada yer alıyor. Bu haftasonu Yeni Emirgazi Belediyespor ile karşılaşacak Selçukspor rakibinin ligden çekilmesi sebebiyle haftayı maç oynamadan 3 puanla kapatacak. Sarı-lacivertlilerde 2.Başkan Onur Renklibay, takımın performansından memnun olduklarını söyleyerek kalan maçlarını da kazanmak istediklerini belirtti.

“BEKİR HOCA İLE PUAN ORTALAMAMIZ 2”

Bekir Mehtap hamlesiyle çıkışa geçtiklerini belirten Onur Renklibay, “Bekir Mehtap hocamız daha önce kulübümüzde çalışmıştı. Yönetimimiz ile yaptığımız toplantıda bizim için en doğru teknik adamın Bekir Mehtap olduğu kanısına vardık. Bekir Mehtap hocamız hiç düşünmeden teklifimizi kabul etti. Hocamızın gelmesiyle adeta yeniden dirildik. Bekir Mehtap hoca ile çıktığımız 14 maçta sahadan 9 galibiyetle ayrılırken 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldık. Toplamda 14 maçta 29 puan topladık. Bekir Mehtap ile puan ortalamamız 2” dedi.

GELECEK SEZONUN ÇALIŞMALARINA HEMEN BAŞLAYACAĞIZ”

Gençlik kulübü olduklarını belirten Renklibay, “Biz kendi yağımızla kavrulan bir takımız. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Yönetimimizdeki arkadaşlarımıza verdikleri maddi ve manevi desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Ligde bu haftasonu Yeni Emirgazi Belediyespor ile karşılaşacağız. Rakibimizin ligden çekilmesi ile haftayı maç oynamadan 3 puanla kapatacağız. Kalan maçlarımız Ilgın Belediyespor ile Meram Karakartallarspor ile. İki maçımızı da kazanacak güçteyiz. İki maçtan da galip gelerek ligi en iyi yerde tamamlayıp gelecek sezonun çalışmalarına hemen başlamak istiyoruz” sözlerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.