Bekir: Konya bizi unutmasın

Bekir: Konya bizi unutmasın

Torku Konya Selçuk Üniversitesi basketbol takımı antrenörü Aziz Bekir, çok iyi bir takım olduklarını ve seyircilerin keyifli maçlar izleyeceğini söyledi. Bekir, sporseverlerden destek istedi

Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin başarılı antrenörü Aziz Bekir, yaptığı açıklamada. Ligde iyi mücadele veren heyecan veren bir takım oluşturmak amacında olduklarını söyledi. Bekir, bu sezon maçlarını dolu tribünler önünde oynamak istediklerini, bunun için de basketbolseverleri maçlarına beklediklerini ifade etti. Ligde bu sezon, sağlam oynayan iyi mücadele veren bir takım oluşturma amacında olduklarını Aziz Bekir, “basketbolseverler keyif veren bir takım izlemeye buyursanlar” dedi.

TAM HAZIR DEĞİLİZ

Yabancı oyuncuların gelmesiyle çalışmalarını tam kadro yapacakları için mutlu olduklarını ifade eden Bekir, takımı Türkiye Kupası’na kadar da üst seviyeye getirmeye çalışacaklarını söyledi. Deneyimli koç, “Kamp sürecimizin Konya etabında hem fiziksel olarak hem de sayı olarak toparlanmaya çalıştık. Geçtiğimiz günlerde de son iki yabancımızın gelmesiyle takımla tam kadro antrenman yapma imkanı bulduk. Hafta içerisinde üzücü bir olay yaşandı. Burak Selen sakatlandı. Oyuncumuz bizim için çok önemli. Şimdi hazırlığımızın ikinci etabını Çanakkale’de yapacağız. Önümüzdeki 15 gün içerisinde, hem fiziksel hem de taktiksel idmanlar yapacağız. Hemen akabinde ise Uşak’taki turnuvaya katılacağız. Bu süreçte takımı hazır duruma getirmeye çalışacağız, ama tabii ki tam olarak hazır olmayacağız. Türkiye Kupası’na da daha 1 aydan fazla zaman var. Umarım kupaya kadar takımımızı üst seviyeye getirmeye çalışacağız” diye konuştu.

HEYECAN VEREN BİR TAKIM

Ligde sağlam oynayan güzel oynayan iyi mücadele veren heyecan veren bir takım oluşturmak istediklerini bildiren Bekir, “Bizim öncelikli hedefimiz asansör takım olmayıp önemli bir takım yaratmak olacak. İlk önce iyi çalışarak iyi bir takım oluşturmak ve en önemlisi de geçen sene gördüğümüz destekten biraz daha fazla görmek istiyoruz. Ama bunu da iyi oynayarak hak etmemiz lazım” dedi.

KONYA BİZE DE DESTEK VERSİN

Bu sezon maçlarını en az 2 bin seyirci karşısında oynamak istediklerini söyleyen tecrübeli hoca, sözlerine şöyle devam etti: “Geçtiğimiz günlerde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Konyaspor yönetimi 42 bin kişilik stadın dolması için çağrı yaptı. Ben de en kısa zamanda passolig kartımı alacağım. Biz onlara her türlü desteği veririz ama inşallah onlar da bize destek olur. Aynı çağrıyı ben de yapmak istiyorum. Biz de bu sezon sahamızda en az 2 bin kişi görmek istiyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.