Bekir Bozdağ: Şeker fabrikalarının satışı milletimizin hayrına

Bekir Bozdağ: Şeker fabrikalarının satışı milletimizin hayrına

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, şeker fabrikalarının satışıyla ilgili olarak "Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi milletimizin hayrınadır" açıklamasında bulundu

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Salonu'nda düzenlenen Bakanlık Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı öncesinde, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Bozdağ, şeker fabrikalarının satılması hakkında, "Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi milletimizin de devletimizin de pancar üreticimizin de fabrikada çalışan işçilerimizin de yararınadır" diye konuştu.

"ŞEKER FABRİKALARININ SATILMASI MİLLETİMİZİN HAYRINA"

Nişasta bazlı şekerin kotasını aşağı çekmek suretiyle, şeker pancarından şeker üretimine ayrıca destek verdiklerini belirterek Başbakan Yardımcısı Bozdağ, şunları söyledi:

"Milletimizin, devletimizin yararına, çiftçimizin yararınadır. Bundan bir zarar olması söz konusu değildir. İki tane fabrika satılmıştır, tahmini bedellerin çok çok üzerinde satılmıştır. Satış şeffaf yapılmaktadır, canlı yayında verilmektedir. Herkesin gözü önünde kim en yüksek rakamı verirse onlar bunu almaktadır ve milletin hakkı, hukuku son kuruşuna kadar korunmaktadır. Bundan sonra da aynı şeye devam edeceğiz. Onlar bildiklerini tekrar etmeye devam etsinler, biz de bildiğimizi yapmaya, milletin hayrına olan şeyleri yapmaya devam edeceğiz. Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi milletimizin hayrınadır, hükümet olarak milletimizin hayrına olan bu adımı başarılı bir şekilde tamamlayacağız"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum