Bebek Arabası ve Travel Sistem Bebek Arabası Modelleri

Bebek Arabası ve Travel Sistem Bebek Arabası Modelleri

Bebek Arabası ve Travel Sistem Bebek Arabası Modelleri

Bebek ürünleri bebeklerin sadece evdeki yaşamını değil dışarıdaki yaşamını da kolaylaştırıyor. Evde uyuması, beslenmesi, bakımı ve temizliği için gerekli ürünleri alırız ve ona sağlıklı, güvenli ve konforlu bir yaşam ortamı hazırlarız. Ama bebeğimizle dışarıya çıkarken de bazı ürünlere ihtiyaç vardır. Bebeği kucakta taşımak hem anne ve baba için hem de bebek için yorucu ve zahmetlidir. Kanguru, bebek arabası, oto koltuğu, ana kucağı gibi bebeği dışarıda rahatça ve güvenle taşımak için tasarlanmış ürünlerdir. Evde veya dışarıda kullanılacak bebek ürünlerini alırken kalite, konfor ve güvenlik özelliklerine önem verilmeli, sertifikalı ve garantili ürünler tercih edilmelidir. Ayhan Çocuk internet mağazamızda bu özelliklere sahip yüzlerce ürün çeşidi bulunmaktadır.

Bebeğinizle dışarı çıkarken en çok ihtiyaç duyacağınız ürün bebek arabası olacaktır. Ancak bebek arabası almak istediğinizde birçok modelle karşılaşırsınız. Model seçiminde de zorluk yaşayabilirsiniz. Öncelikle alacağınız sizin yaşam biçiminize ve ihtiyacınıza uygun olmalıdır. Sadece şehir içinde ve kısa mesafelerde kullanacaksanız baston tipi bebek arabası yeterli olur. Baston tipi arabalar çok az yer kaplar, bu arabayla otobüse, metroya, asansöre binmek ve inmek kolaydır. Ama bebekle birlikte onun bazı eşyalarını da taşıyacaksanız ve uzun geziler yapacaksanız travel sistem bebek arabasına ihtiyacınız olacaktır. Ayrıca ikiz bebekleriniz varsa ikiz bebek arabaları tam size göredir. Çift yönlü bebek arabaları da birçok ebeveynin tercih ettiği ürünlerdir.

Baston bebek arabası, üç tekerlekli bebek arabası, ikiz bebek arabası, travel bebek arabası, çift yönlü bebek arabası gibi modellerin fiyatları markalarına göre de değişmektedir. En çok tercih edilen model ise travel sistem bebek arabası modelleri oluyor. Travel sistem arabalarında ek olarak bebek koltuğu da bulunur ve koltuk yerinden çıkarılarak ana kucağı olarak kullanılabilir. Bu tip bebek arabası özellikle seyahatlerde büyük kolaylık sağlıyor. Ana kucağını aracınıza alabilir ve emniyet kemeriyle bağlayabilirsiniz. Ayrıca bebeğinizi uyutmak ve taşımak için de kullanabilirsiniz. Kullanım alanının çok olması travel bebek arabalarının daha çok tercih edilmesine neden oluyor.

TS EN 1888 kalite belgeli bebeğe 3-4 yaşına kadar maksimum konfor ve güvenlik sağlarken, ebeveynlerin de hayatını kolaylaştırıyor. Araba koltuğu çift yönlü kullanılabiliyor. Tek elle rahatlıkla katlanabiliyor. Tutma kolu ayarlanabiliyor, katlandıktan sonra rahatça taşınabiliyor. Fermuarlı tenteler hava şartlarına göre açılıp kapanıyor. Kullanılan kumaş malzeme yıkanabiliyor ve temizliği rahat yapılıyor. Bebeğiniz doğduğu andan itibaren bebek arabasına ihtiyacınız olacaktır. Bebeğinizi sağlam, kaliteli ve çok fonksiyonlu bir arabada taşımak sizin de hayatınızı kolaylaştıracağı için güvenilir markaların ürünlerini almalısınız.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.