Bbp'li Kaptan: Adam Eşkıyayı Şehre İndirdi, Emniyet Müdürleri İzne Ayrıldı

Bbp'li Kaptan: Adam Eşkıyayı Şehre İndirdi, Emniyet Müdürleri İzne Ayrıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, "6,7 ve 8 ekim olaylarında Diyarbakır, Siirt, Batman, Mardin ve Şırnak emniyet müdürleri terörle mücadele şube müdürleri ve hatta bir kısım valiler izin alıp gitmedi desin....

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, "6,7 ve 8 ekim olaylarında Diyarbakır, Siirt, Batman, Mardin ve Şırnak emniyet müdürleri terörle mücadele şube müdürleri ve hatta bir kısım valiler izin alıp gitmedi desin. Adam eşkıyayı şehre indirdi ilin emniyet müdürü izin almış gitmiş. Bu kabul edilecek şey mi? Türk milletinin bütün deger yargıları ayaklar altına alınmıştır." diye konuştu.

Partisinin Osmaniye Merkez ilçe 7. Olağan Kongresi'nde konuşan Kartal, AK Parti tarafından PKK ve Öcalan ile müzakerenin faziletlerinin her akşam televizyonlerde anlatıldığını söyledi. Kartal, "Oslo anlaşmasında KCK'ların hepsinin çıkması için anlaşma yaptılar. 5 yargı paketinde tamamını çıkarttılar. Bunun için hastalık ayağı ile hepsini dışarı çıkarmanın gayreti içindeler." dedi.

6-7 Ekim olaylar bağımsızlığın provası olduğunu belirten Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal,"PKK yol kesiyor haraç topluyor dağlarda adam yargılıyor. PKK Batman, Siirt Van Şırnak özellikle Güneydoğu bölgesinde 20'şer kişilik takımlar oluşturmuş takım başkanına koyduğu adama Glock marka tabanca, diğerlerine Klaşnikof dağıttı. Sokağa inin denildiğinde tamamı inecek 6-7-8 ekim günü ön provaları yapıldı. Bağımsızlığa gidecekler bunun hazırlıklarını yaptılar. Kandildeki yılanı 'güçlendik 1085 kişi daha bize katıldı' diyor. İçişleri Bakanlığı çıksın 'yalan' desin '6,7 ve 8 ekim olaylarında Diyarbakır, Siirt, Batman, Mardin ve Şırnak emniyet müdürleri, terörle mücadele şube müdürleri ve hatta bir kısım valiler izin alıp gitmedi' desin. Adam eşkıyayı şehre indirdi ilin emniyet müdürü izin almış gitmiş. Bu kabul edilecek şey mi? Türk milletinin bütün deger yargıları ayaklar altına alınmıştır." ifadelerini kullandı.

Bu arada kongrede tek liste ile girilen seçimde fuat arıkan Merkez İlçe Başkanlığına seçildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.