Bazı Pazarlarda Kurbanlıklar Tükendi

Bazı Pazarlarda Kurbanlıklar Tükendi

Beyoğlu’ndaki bir pazarda bayrama iki gün kala kurbanlıklar tükendi. Satışlardan memnun olduklarını anlatan esnaf, fiyatların geçen yıla göre aynı kaldığını anlattı. Piyalepaşa kurbanlık satış alanında satışa çıkarılan büyükbaş...

Beyoğlu’ndaki bir pazarda bayrama iki gün kala kurbanlıklar tükendi. Satışlardan memnun olduklarını anlatan esnaf, fiyatların geçen yıla göre aynı kaldığını anlattı.

Piyalepaşa kurbanlık satış alanında satışa çıkarılan büyükbaş kurbanlıkların birçoğu tükendi. Satışlardan memnun olduğunu anlatan esnaflar, doğu illerinden getirdikleri büyükbaş kurbanlıkları tamamını sattığını ifade etti. Pazarda kalan küçükbaş kurbanlıkların satışına devam ediliyor. Cihan kamerasının görüntülediği kurbanlık pazarlığında ise vatandaş ile satıcı 3 bin lira olarak satışa çıkarılan bir dana üzerinde 2 bin 700 liraya anlaştı. Kars'tan getirdiği bütün hayvanları sattığını anlatan bir esnaf, fiyatların geçen yıla göre hemen hemen aynı olduğunu dile getirdi. Bazı satıcılar ise fiyatların aynı olduğunu ancak geçen yıla göre nakliye ve yem fiyatlarının daha yüksek olduğunu belirtti.

SAHTE PARAYA KARŞI YETERLİ ÖNLEM YOK

Kurban pazarında satıcıların sahte paraya karşı yeterli önlem almadığı görüldü. Satıcılardan Mustafa Dereli geçen gün bir koyun sattığını alan kişilerin kendisine sahte para verdiğini söyledi. Paranın seri numaralarından sahte olduğunu anladığını ifade eden Dereli, polislerin şüphelileri yakaladığını, koyunu ise geri aldığını anlattı. Öte yandan pazarda sıfır faiz 9 taksit kurbanlık satışının yapıldığına dair ilanların olduğu gözlendi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.