Baysangur’la umutlar yeşerdi

Baysangur’la umutlar yeşerdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sezonun ilk 7 maçında hiç puan alamayan Konya Anadolu Selçukspor, altyapı hocalarıyla çıktığı son 2 maçta ise 6 puan elde ederek, çıkışa geçti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sezonun ilk 7 maçında hiç puan alamayan Konya Anadolu Selçukspor, altyapı hocalarıyla çıktığı son 2 maçta ise 6 puan elde ederek, çıkışa geçti. Yeşil-beyazlılar, lige deplasmanda Ümraniyespor'a 2-1 yenilerek kötü bir başlangıç yaptı. İkinci hafta saha ve seyirci avantajını kullanarak Tarsus İdmanyurdu maçına çıkan Konya ekibi, bu maçtan da istediğini alamadı ve 1-0 yenildi.Konya ekibi, daha sonra Yeni Malatyaspor'a 2-0, Hacettepe'ye 3-1, Fethiyespor'a 2-0, Aydınspor'a da 2-1 mağlup oldu. Alınan başarısız sonuçlardan sonra teknik direktör Zafer Turan ile yollarını ayıran Konya Anadolu Selçukspor yönetimi, altyapı hocalarıyla Centone Karagümrük maçına mutlak 3 puan parolasıyla gitti. Deplasmanda yine istediğini elde edemeyen ve 1-0 yenilen yeşil-beyazlılar, seyircisinin önünde Pendikspor ile karşılaştı. 7 maçtır puan alamayan Konya ekibi, şuan grubun lideri olan Pendikspor'u 2-1 yenerek, 3 puanla tanıştı. Daha sonra deplasmanda Körfez İskenderunspor'a konuk olan Konya Anadolu Selçukspor, rakibini 1-0 yenerek, arka arkaya ikinci kez 3 puan aldı.

TAKIMA İNANCIMIZ TAMDI

Konya Anadolu Selçukspor Kulübü Başkanı Mehmet Günbaş, yaptığı açıklamada, takımlarına baştan beri güvendiklerini söyledi.

Ligin başında iyi sonuçlar alamayınca takımda stres oluştuğunu belirten Günbaş, stresin devam etmesi üzerine 7 hafta galip gelemediklerini ifade etti.

Günbaş, 6. haftanın sonunda teknik direktörleri ile yollarını ayrıldıklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Altyapıdaki hocalarımızla yolumuza devam ettik. Onlara güveniyorduk. Hocalarımız da güvenimizi karşılıksız bırakmadılar. Takım içerisindeki olumsuz havayı iyi idare ettiler. Arkadaş ortamında antrenmanları yapıp, maça hazırlandılar. Bunun sonucunda takımımız öz güven kazandı ve galibiyetler gelmeye başladı. Devamının da geleceğini biliyoruz. İnşallah takımımız hedeflediği yere ulaşacak. Önümüzde Bayrampaşa maçı var. O müsabakadan da galibiyetle ayrılıp, kongreye 3'te 3 yaparak gitmek istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.