Baysangur’dan taraftara çağrı

Baysangur’dan taraftara çağrı

Resmi imzayı atan teknik direktör Abdurrahman Baysangur, Bayrampaşa maçında taraftardan destek beklediklerini söyledi

Resmi imzayı atan teknik direktör Abdurrahman Baysangur, Bayrampaşa maçında  taraftardan destek beklediklerini söyledi. Baysangur:Konya’da oynadığımız maçlarda seyircilerimizde tribün desteği verirlerse ciddi anlamda genç ve başarıya aç futbolcularımızı ateşleyecektir

Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Abdurrahman Baysangur son iki lig maçında alınan galibiyetle moral bulduklarını ve seriyi devam ettirmek istediklerini kaydettiBaysangur Bayrampaşa maçında tribün desteği beklediklerini söyledi. Baysangur; “Göreve başladığımızda futbolcularımızdaki ışığı görmüştük. Futbolcularımızı sadece bir şeye inandırdık, bu kadar kaybedilen maçın tamamen şansızlık olduğunu söyledik.Pendikspor maçında hem oyun hemde skor anlamında hep beraber bunu başardık. Bunun devam açısından İskenderun maçı önem kazanmıştı.Deplasmanda iyi oyun, iyi mücadele sonrası son dakikada olsa galip gelmemiz bizleri çok mutlu etti. Üst üste iki galibiyetten sonra futbolcularımızın moralleri yerine geldi. Sezon başında bu takımın koyduğu bir hedef vardı. Bu hedefin boşuna konmadığını son iki haftadır sergilenen oyun ve skorlarla başardığını düşünüyorum. İnşallah bu haftada Bayrampaşa ile evimizde oynayacağımız maçı kazanıp puanımızı 9 yaparak daha farklı bir takım olacağımızı düşünüyorum bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor.”

TRİBÜN DESTEĞİ BEKLİYORUZ

Konya Anadolu Selçukspor’da oynayan futbolcuların bir çoğunun alt yapıda yetişmesinde bizzat emeğinin olduğunu ifade eden Baysangur: “Konya’da yetişen, dışardan gelen ve ümit vaat eden futbolcuların desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Konya’da oynadığımız maçlarda seyircilerimizde tribün desteği verirlerse ciddi anlamda genç ve başarıya aç futbolcularımızı ateşleyecektir. Şu anda 6 puanımız var ve bu hafta galip geldiğimiz zaman hem rakibimizi yakalayacağız hem hedefimiz daha farklı olacak. Play - Off neden olmasın. Futbolcular, yetenekleri ve kabiliyetleri ile bunu hak ediyor, bu yüzden bu hafta Bayrampaşa maçı biraz daha önem taşıyor.  Hem serinin devam etmesi adına, hem hedefimizi biraz daha yukarılara taşıması adına destek istiyoruz. Bu söylediklerimde yanlış anlaşılmasın. Konya’lı futbolseverleri maçımızı izlemeye ve Konya Anadolu Selçukspor’a destek olmaya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum