Baysangur’dan Taraftar çağrısı

Baysangur’dan Taraftar çağrısı

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur Turgutlu maçının önemine dikkat çekerek, “Konya’lı futbolseverleri bu hafta yanımızda görmek istiyoruz. Bu genç oyuncularımızın desteğe ihtiyacı var” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor Pazar günü iç sahada oynayacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.  Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık tesislerinde yapılan haftanın ilk çalışması öncesi teknik direktör Abdurrahman Baysangur, futbolcular ile saha içinde bir süre toplantı yaptı. Baysangur ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken, çalışmanın ana bölümünde futbolcular yarı sahada çift kale maç yaptı. Hafif sakatlıkları bulunan Fatih Kara, Fikret Topaloğlu, İsmail Güven ve Serhat Mermer ise koşu çalışmasının ardından antrenmana salonda devam ettiler.

HAKEM HATASI YAŞADIK

Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur Kartalspor deplasmanında ciddi bir hakem hatası sonucu hem maçı hem de bir oyuncuyu kaybettiklerini belirterek: “Böyle kritik bir haftada hakem hatası yaşanması çok üzücü. Baktığımızda oyunun genelinde istediğimizi yaptığımızı söyleyemem. Çok fazla iddiası olmamasına rağmen Kartalspor bizden daha çok istekliydi. Kalan iki maçını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek sanırım. Aksi halde ligde iddiası bulunmuyor. Maça beklenenden daha fazla asıldılar, bizden daha fazla pozisyon buldular. Bu güne kadar hakemlerle ilgili hiç konuşmadık ancak bu hafta yeterli düzeyde bir maç idaresi göremedik. Maçın önüne geçen olay hakem faktörüydü. Halil İbrahim’in atılması maçın kader anı. Ve burada verilen karar tamamen hatalı. Normalde penaltı beklediğimiz bir pozisyonda hakem bize kırmızı kart gösterdi. Elbette sonucu buna bağlamıyoruz ancak hakemin hatası bize önümüzdeki haftalarda da zarar verebiliyor. Böyle kritik bir haftada hakem hatası yaşanması çok üzücü” dedi.

BU GENÇ OYUNCULARIMIZIN DESTEĞE İHTİYACI VAR

Artık tüm planlarını Turgutluspor maçını kazanmak üzerine yapacaklarını kaydeden Baysangur taraftar desteği istediklerini söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü”; ‘Bu karşılaşma bizim için çok önemli. Bu karşılaşmadan üç puan alırsak bu sezon ki hedeflerimize ulaşmış olacağız. Bu anlamda hazırlıklarımız sürüyor. Halil İbrahim cezalı ve birkaç küçük sakatlığımız var. Tek hedefimiz Turgutluspor’u yenip hedefimize ulaşmak. Konya’lı futbolseverleri bu hafta yanımızda görmek istiyoruz. Bizim için zorlu süreçte son noktayı koyabilecek karşılaşmada yanımızda olmalarını istiyoruz. İç sahada ki son maçımızda kazanıp amacımıza ulaşmak niyetindeyiz. Pazar günü Torku Konyaspor’umuzun maçının ardından buraya gelip bizi desteklerlerse memnun oluruz. Bu genç oyuncularımızın desteğe ihtiyacı var”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.