Baysangur: İstediğimiz üretkenliği yansıtamadık

Baysangur: İstediğimiz üretkenliği yansıtamadık

Karşılaşma sonrası konuşan Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ancak sahada ise kötü bir futbol ortaya koyduklarını söyledi.

Karşılaşma sonrası konuşan Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ancak sahada ise kötü bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Baysangur, “ Gerçekten çok üzgünüz. Hiç hesabımızda olmayan bir iç saha mağlubiyeti aldık. Baktığınız zaman konumu itibari ile en yakın rakibimizdi ve buradan galip ayrılmak istiyorduk. Hafta içi de buna yönelik çalışmalar yapmıştık. Ancak ilk yarı özellikle oyunun temposunu arttıramadık. Rakibimizin bize karşı kapanacağını da biliyorduk. O noktada üretkenliğimiz hiç olmadı. Ofansif olamadık. Ancak yediğimiz golden sonra takım olarak bir şeylerin farkına vardık ve biraz daha hareketlendik. İkinci yarı baskılı bir oyun ortaya koyarak kanatlardan ve araya atılan toplarla sonuca gitmek istedik ancak başarılı olamadık. Daha sonra rakibin oyunu soğutmaya yönelik taktiksel çabaları karşılık gördü. Bu hareketler baskıyı kurmamızı engelledi. Ancak tabi ki bütün banlara mazeret olarak sığınmıyoruz. Zaten kapanan takımlara karşı oyunu çözme anlamında sıkıntılarımız vardı. Maalesef bu maçta da onu gideremedik. İstedik aslında. Oyuncularımızda istedi. Telaş vardı bu şekilde yaptığımız ataklardan sonuç alamadık. Üzgünüz. Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu bizim için” diye konuştu.

ASLA KARAMSAR DEĞİLİZ

Abdurrahman Baysangur alınan yenilgi ile asla karamsarlığa düşmediklerini ifade ederek, “ art arda gelen 2 mağlubiyet kamuoyunda farklı algılanabilir. Ancak Ofspor karşısında oynadığımız futbolu oynamış olsaydık buradan istediğimiz skoru alıp maçı tamamlayabilirdik. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Gerçekten iyi mücadele ettiler iyi hazırlanmışlar. Hemen hemen bize alan bırakmadılar. Bizde bu oyuna haraketli oynayamayarak karşılık verdik. Bu hafta maçımız yok oyuncularımıza birkaç gün izin vereceğiz. Kafamazı toparlayıp kalan maçlarımızda puanlar almak zorundayız. Bunun farkındayız. Çünkü 2. yarı çok daha çetin geçecek. Deplasmanda biraz daha iyi oynuyoruz. Ancak içerde kapanan takımlara karşı çokta üretken olamıyoruz. Bunun üzerinde daha yoğun çalışarak diğer maçlarda bu eksiğimizi de gidermiş olarak oynamak istiyoruz” ifadelerini kullandı

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.