Baysangur: Bu kez başardık

Baysangur: Bu kez başardık

Anadolu Selçukspor’un Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur haftalardır iyi oyunlarını sonuca yansıtamadıklarını ancak Bugsaş karşısında bunu başardıklarını söyledi. Baysangur istikrar yakalamak istediklerini de sözlerine ekledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da Bugsaşspor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.  Maç sonrası açıklamalarda bulunan teknik patron Abdurrahman Baysangur Haftalardır süre gelen iyi futbolun karşılığını bu gün kazanarak aldıklarını ifade ederek: “Bir kazanıp bir kaybeden, iniş çıkış içinde olan bir takım olmak istemiyoruz. Kazanılan bir galibiyetin ardından Hatay’da üç puan için odaklanıp galibiyet arayacağız.  Bunu da yaparsak o zaman takım olarak da, sıralama olarak da daha rahat pozisyonda olacağımızı hissediyorum” dedi.

 İYİ OYNUYORDUK ANCAK SONUCA YANSITAMIYORDUK

Baysangur  haftalardır İyi oynadıklarını, iyi mücadele ettiklerini, rakiplerine pozisyon vermediklerini ancak buna rağmen sonuç alamadıklarını ifade etti. Abdurrahman Baysangur: “ Bütün bunları birleştirdiğimiz zaman oyuncularımızda bizlerde bu gün galibiyet almamız gerektiğinin fakındaydık. Bunun için gerekli olan mücadeleyi ve zaman zaman iyi oyunu sergiledik. Esasında çok zor bir maç oldu.  Rakibimizin de etkili olduğu anlar oldu. Mücadele anlamında karşılık verdik. İkinci golü bulmak ve rahatlamak için çalıştık. Bunu yapabilecek pozisyonlarımızda oldu fakat golü atamadık” dedi.

MORAL VE MOTİVE AÇISINDAN DA ÇOK İYİ OLDU  

Zorluklarla elde edilen galibiyetlerin takım olgusunu artırdığına dikkat çeken Teknik direktör Abdurrahman Baysangur : “Bu tür galibiyetler anlamlı olur, bizi biraz daha takım yapar.

Kalecimizin kurtardığı penaltı pozisyonuyla birlikte kazanılan maçın zorluğu bizi daha da kenetler. Haftalardır süre gelen iyi oyunun karşılığını nihayet aldığımızı düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki haftada bunu perçinlemek istiyoruz. Buna ihtiyacımız var. Bir kazanıp bir kaybeden, iniş çıkış içinde olan bir takım olmak istemiyoruz. Kazanılan bir galibiyetin ardından Hatay’da üç puan için odaklanıp galibiyet arayacağız.  Bunu da yaparsak o zaman takım olarak da, sıralama olarak da daha rahat pozisyonda olacağımızı hissediyorum” ifadelerini kullandı.

 YÖNETİM KURULUMUZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Abdurrahman Baysangur Yönetim kurulunun maddi manevi destekleri ile bu gün bu mutluluğu yaşadıklarını kaydederek : “Zorlu bir maçı üç puanla kapatmak bizim için anlamlı. Bu galibiyeti kulüp başkanımız Önder Sami Güven bey ve yönetim kurulumuza armağan etmek istiyorum. Maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen yönetimimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca hafta başında yeni tesislerimize geçtik. Elbette ki bunun da bu maç öncesi  bize büyük katkısı oldu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.