Ramazan Kural

Ramazan Kural

Bayramı gönlümüz  buruk geçireceğiz

Bayramı gönlümüz  buruk geçireceğiz

İslam alemi yarın Ramazan Bayramı'nı idrak edecek. Buruk bir bayram olacak. Bu Bayrama da İslam dünyasında yaşanan katliamların gölgesinde giriyoruz. Yüreğimiz buruk, gözümüz yaşlı olacak. Kendi çocuklarımızı, yeğenlerimizi kucaklarken aklımıza Gazzeli, Suriyeli, Iraklı yetimler gelecek...

**

Mübarek Ramazan ayı çok hızlı, geldi geçti. İnşallah bu ayı hakkıyla yaşamışızdır. Ömrümüzden bir Ramazan daha böyle geldi, geçti. Birileri bize yine bu Ramazan'ı zehir etti. İftar sofralarında yemekler boğazımıza düğümlendi. 

**

Televizyonlarımızı açmaya korkar hale geldik. Elbet zalimler bir gün yaptıklarının hesabını misliyle verecektir...İsrail,Filistin halkına zulmetmeye devam ediyor.

**

Mescid-i Aksa’da zulüm devam ediyor. Terör devleti İsrail yaptığı bu zulümlerin hesabını elbetti verecek.

**

Hatta bugüne kadar tedbirlere uysaydık vaka sayıları bu kadar artmazdı. Hastalığın geçmemesi, kısıtlamaların uzun sürmesi canımızı sıktı. Tabi aşılamanın verdiği rahatlıkla, aşı oldum bana bir şey olmaz kafasıyla tedbirlere uymuyoruz. 

**

Tedbirlere uyalım. Uyalım ki hayatımız bir an önce normale dönsün. Dönebildiği kadar.  

Umarım en kısa zamanda virüs artık hayatımızdan çıkıyor başlıklarıyla yazı yazmak nasip olur.

** 

 "Ey insanların Rabbi! Şifa ver, şifa veren sensin. Senin vereceğin şifadan gayrı başka şifa yoktur. Öyle bir şifa ver ki, hiçbir hastalık kalmasın." Bu dua peygamberimizin okuduğu sağlık, şifa dualarındandır.

**

İnşallah bu bayram hastalıkların son bulduğu Türk-İslam dünyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulduğu bir bayram olur..

**

Herkesin Ramazan bayramını tebrik ediyorum. Cenabı Allah’tan herkese sağlık ve sıhhat diliyorum..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ramazan Kural Arşivi
SON YAZILAR