Bayramı Erken Kutladılar

Bayramı Erken Kutladılar

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, arife günleri kamu kurum ve kuruluşları ile yapılan bayramlaşmayı yaptı.Kaymakam Mustafa Demir, bu sene arife gününün pazara denk gelmesi dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan bayramlaşma programlarına...

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, arife günleri kamu kurum ve kuruluşları ile yapılan bayramlaşmayı yaptı.

Kaymakam Mustafa Demir, bu sene arife gününün pazara denk gelmesi dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan bayramlaşma programlarına katıldı. İlk olarak Ünye Devlet Hastanesi’ndeki hastaları ziyaret eden Demir, burada Hastane Başhekimi Hüseyin Yalçın Büyükkarabacak’tan hastalar hakkında bilgi aldı. Hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Demir, hediye takdim etti.

İlçe jandarmaya geçen Demir, bayram günlerinde bile ailelerinden uzak olan askere hizmetlerinden ve fedakârlıklarından dolayı teşekkür etti. Sabancı Çocuk Yuvası'nı ziyaret eden Kaymakamı Mustafa Demir, çocuklar hediye verdi.

Ünye Cezaevi'ndeki mahkûmları da ziyaret etmeyi unutmadı. Kaymakam Demir’i burada Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arslantaş karşıladı. Cezaevindeki seralar gezildi. Yetkililer, cezaevinin sebze ve meyve ihtiyacının buradaki seradan karşılandığını ifade etti.

'HER BAYRAM AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORSUNUZ'

Kaymakam Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arslantaş ve başkan yardımcısı Erhan Eren mahkûmlarla tokalaştı. Kaymakam Demir, mahkûmlara "İnşallah bir sonraki bayramda ailenizin yanında olursunuz" sözü üzerine mahkûmlardan biri "Her seferinde aynı şeyi söylüyorsunuz" cevabını verince duygulu anlar yaşandı.

İlçe Emniyet Lokalinde emniyet müdürü ve personelini de ziyaret eden Kaymakam Demir, bayram, seyran, tatil demeden görevlerini ifa eden emniyet personeline ve fedakârlıklarından dolayı teşekkür etti. Demir'e ziyaretlerinde İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar, İlçe Müftüvekili Yaşar Arslan ve Belediye Başkan yardımcısı Erhan Eren eşlik etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.