Bayramda hava durumu nasıl olacak?

Bayramda hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji hava durumu ile ilgili son açıklamaları yaptı. Bayramda havalar nasıl olacak merak konusu. İstanbul'da hava durumu ve sıcaklık derecesi.

Bayramda yağış bekleniyor mu, bölgelerimizde beklenen sıcaklık oranları nasıl, hava durumu ile ilgili tüm ayrıntılar...

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu; Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu'nun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI : Ülke genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güney ve doğu kesimlerde yer yer kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Kıyı Ege, Doğu Akdeniz ve İç Anadolu'nun doğusunda kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; doğu kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
arçalı, doğusu yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra Trabzon, Rize, Artvin, Bayburt ve Gümüşhane çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU
Parçalı, kuzey ve doğu kesimleri yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl ve Iğdır çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.