Baykan'a “10” numara destek

Baykan'a “10” numara destek

Spor Genel Müdürü ve TFF Başkan Vekili görevlerinden istifa ederek AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı olan hemşehrimiz Mehmet Baykan'ı İstanbul'daki büyük kulüpler ve spor camiası yalnız bırakmıyor

AK Parti’den İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı olan eski Spor Genel Müdürü hemşehrimiz Mehmet Baykan'a spor camiasından büyük destek var.  Özellikle spor camiasının sevip saydığı Mehmet Baykan’a destek artarak büyüyor. İstanbul’da seçim çalışmalarını sürdüren Baykan'a seçmenlerin yanı sıra büyük kulüplerin başkanları ve teknik adamları da omuz vermeye ve destek olmaya devam ediyor. Önceki  gün Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'la biraraya gelen Mehmet Baykan, seçim çalışmaları hakkında Beşiktaş başkanına  bilgi verdi. Fikret  Orman ise bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,  bir spor adamı olarak Sayın Mehmet Baykan'a her türlü desteği vermekten onur duyduğunu ve seçim çalışmalarında kendisine başarılar dilediğini bildirdi. Fikret Orman, daha sonra 10 numaralı Beşiktaş formasını Mehmet Baykan'a taktim etti.

200.20150516095112.jpg

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ı ziyaretinin ertesinde de Galatasaray Başkanı Durgun Yarsuvat tarafından Florya'da kahvaltıda ağırlanan Mehmet Baykan, kendisine gösterilen bu ilgiden son derece memnun oldu. Yersuvat'ın verdiği kahvaltıda Galatasaray'ın İkinci Başkanı Ali Dürüst, Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahim Albayrak, Konyaspor'un eski kaptanlarından, Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfedarasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez,  AK Parti Bakırköy İlçe Başkanı Aysun Çelikler ile sarı kırmızılı kulübün bazı yöneticileri de  hazır bulundu.

Samimi bir havada geçen kahvaltıda, Galatasaray Başkanı Duygun Yersuvat, Mehmet Baykan gibi önemli bir spor adamının siyasete soyunmasının Türk sporu adına önemli bir kazanç olacağını, dolayısıyla böyle sporla donanımlı bir insanın meclise gitmesi için her türlü desteği kendilerine verdiklerini söyledi. 

Galatasaray Başkanı Yarsuvat'ın verdiği kahvaltıda bir araya gelen Mehmet Baykan ve Hamza Hamzaoğlu ise eskilere gittiler ve anıları tazelediler. Baykan, “Hamza Hocayla biz yıllar öncesinden tanışıyoruz. Ben Konyaspor'da Başkan yardımcısıyken sevgili Hamza kardeşim de Konyaspor'un takım kaptanıydı ve o sene Konyaspor'umuz şampiyon olmuştu. Dolayısıyla Hamza Hoca'nın da Türk futboluna hizmeti  büyüyerek devam edecektir” dedi.

Kahvaltıdan sonra Galatasaray Başkanı Duygun Yersuvat, AK Parti’den İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı olan eski Spor Genel Müdürü hemşehrimiz Mehmet Baykan'a 42 numaralı Galatasaray forması hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.