Baykan ve Ertaş'tan hayırlı olsun ziyareti

Baykan ve Ertaş'tan hayırlı olsun ziyareti

Mehmet Baykan ile Feyzullah Ertaş, TSYD Konya Şube Başkanlığı görevine 3. kez seçilerek, güven tazeleyen Recep Çınar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Eski Spor Genel Müdürü, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Baykan ile Konyaspor'un eski futbol şube sorumlularından işadamı Feyzullah Ertaş, TSYD Konya Şube Başkanlığı görevine 3. kez seçilerek, güven tazeleyen Gazetemiz Spor Müdürü Recep Çınar'a hayırlı olsun  ziyaretinde bulundular.

Eski Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, TSYD Konya şubesinin önemli bir misyonu  üstlendiğini, özellikle son dönemlerde kulüpleşerek ismini daha çok sık duyurduğunu, dolayısıyla Konya ve Türk sporuna bu anlamda da hizmet ettiğini belirterek, “Tüm TSYD ailesini yürekten kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

110.20150325102338.jpg

ERTAŞ: TSYD ÖNEMLİ BİR KURUM

Konyaspor'un eski futbol şube sorumlularından, sanayici işadamı Feyzullah Ertaş ise Konya'nın spor şehri olma noktasında önemli saç ayaklarından birisinin de spor gazetecileri olduğunu belirterek, “Rahatlıkla söyleyebilirim ki, TSYD Türkiye'deki en önemli meslek örgütlerinden birisidir” dedi.

Feyzullah Ertaş, TSYD Konya Şubesi'nin şehrin en dinamik basın örgütü olduğunun altını çizerek, TSYD'nin yaptığı çalışmaları yakından izlediğini söyledi. Ertaş,  göreve 3. kez seçilen spor müdürümüz Recep Çınar ve yönetimine başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.