Baydar: Çıkışımız sürecek

Baydar: Çıkışımız sürecek

Sivasspor deplasmanında mücadele anlamında ortaya konulan oyunun karşılığını 1 puanla aldıklarını söyleyen Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, çıkışlarını SAİ K.Erciyesspor maçından galibiyetle ayrılarak sürdüreceklerine inandığını ifade etti.

‘Ligin kaliteli takımlarından Sivasspor karşısında iyi mücadele ettik’ sözleriyle açıklamasına başlayan Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Zor bir maç oldu. Direkten dönen topumuzla birlikte yakaladığımız 3 pozisyonumuz var. Bunları değerlendiremedik. Ama oyunun geneline bakıldığında takımımız savunma anlamında gerçekten iyi işler yaptı. Süper Lig’de alınan her puan önemli ve değerli. Bizde Sivasspor deplasmanından değerli 1 puanla döndük. Teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyorum. Şanssız bir yenilgiyle başladığımız sezonda oynadığımız son 2 maçı kaybetmeden ve gol yemeden 4 puanla tamamladık. Şimdi SAİ Kayseri Erciyesspor ile hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız zorlu bir maçımız daha var. Hedefimiz sahamızda oynayacağımız maçlarda puan kaybı yaşamamak. Bu doğrultuda takımımızın gerekeni yapacağını ve mücadeleden 3 puanla ayrılacağına inancımız tam” diye konuştu.

24 Eylül Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Hacettepespor Türkiye Kupası 2.kademe maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Baydar, “Alternatifli kadromuzda yer alan her oyuncumuzun kendisine verilecek fırsatı iyi kullanacağına inanıyoruz. Hacettepe Spor maçı da fazla forma şansı bulamayan oyuncularımız için iyi bir fırsat. İnşallah takımımız Ankara’dan 3.tur hakkını alarak dönüp Türkiye Kupası’nda yoluna emin adımlarla devam edecek” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.