Bavulu, Bomba Şüphesiyle Patlatılınca Büyük Şok Yaşadı

Bavulu, Bomba Şüphesiyle Patlatılınca Büyük Şok Yaşadı

Beşiktaş Meydanı'nda bir turistin bıraktığı bavul, bomba imha ekibi tarafından patlatıldı. Bavulun yanına geldiğinde eşyalarının yerlere saçıldığını gören turist büyük şaşkınlık yaşadı. Bavulun fünye ile patlatıldığını...

Beşiktaş Meydanı'nda bir turistin bıraktığı bavul, bomba imha ekibi tarafından patlatıldı. Bavulun yanına geldiğinde eşyalarının yerlere saçıldığını gören turist büyük şaşkınlık yaşadı. Bavulun fünye ile patlatıldığını öğrenen Lübnanlı turist, sinirlenerek yere yayılan eşyalarını topladı.

Beşiktaş Meydanı'ndaki Atatürk anıtı önündeki bir bankın altına bırakılan bavulu gören vatandaşlar, bomba endişesi ile polise haber verdi. Polislerin yaptığı ilk incelemenin ardından bavulu, bomba imha uzmanı polislerin incelemesi için uzman ekip çağrıldı. Kısa süre içinde olay yerine gelen uzman ekip, bavulu fünye ile patlatmaya karar verdi. Anıtın bulunduğu bölge yaya trafiğine kapatılarak güvenlik kordonu oluşturuldu. Bomba imha uzmanı polis, bavula fünye yerleştirdi. Kontrollü şekilde patlatılan bavuldan kişisel eşyalar, giysi ve kitaplar çıktı.

Ancak bir süre sonra olay yerine gelen ve Lübnanlı olduğu öğrenilen turist, bavulun kendisine ait olduğunu belirterek ne olduğunu sordu. Durumu anladıktan sonra büyük üzüntü ve şaşkınlık yaşayan turist sinirle yere yayılan eşyalarını topladı. Turistin yaşadığı şaşkınlık kameralara yansıdı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.