Batuhan Şimşek olimpıyat üçüncüsu

Batuhan Şimşek olimpıyat üçüncüsu

Türkiye Milli Takımı Tekvando da altın madalya kazanırken, Selçuklu Belediyespor'lu milli sporcu Batuhan Şimşek, bronz madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Milli Takımı Tekvando da altın madalya kazanırken, Selçuklu Belediyespor'lu milli sporcu Batuhan Şimşek, bronz madalyanın sahibi oldu. Türk Milli Takımı birinci olurken, Selçuklu Belediyespor'lu Talha Büyükeser 46 kg da ikinci oldu

23.İşitme Engelliler Olimpiyatlarında, Türkiye Milli Takımı Tekvando da altın madalya kazanırken, Selçuklu Belediyespor'lu milli sporcu Batuhan Şimşek, bronz madalyanın sahibi oldu. Selçuklu Belediyespor Kulübü Tekvando sporcusu Batuhan Şimşek, Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatlarında 80 kg da Ay-Yıldızlı forma altında madalya için mücadele etti. Şimşek, ilk karşılaşmasında Rus rakibine 19-17 yenildi. Repesaj karşılaşmalarında çok iyi bir performans gösteren Şimşek, önce Yunan rakibini 26-6, ardından Portekiz'li rakibini 13-5 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu. Olimpiyatlarda ülkemizi ve Selçuklu Belediyespor'u başarıyla temsil eden Batuhan Şimşek ve antrenör Ali Armağan, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a ve Kulüp Başkanı Ziya Yalçınkaya'ya destekleri için teşekkür etti. Başkan Uğur İbrahim Altay'da bronz madalya kazanan sporcu Batuhan Şimşek'i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

MİLLİ TAKIM ve SELÇUKLU'DAN MADALYA

 

Yunanistan'da düzenlenen Yıldızlar Judo Balkan şampiyonasında Türk Milli Takımı birinci olurken, Selçuklu Belediyespor'lu Talha Büyükeser 46 kg da ikinci oldu. 29-30 Temmuz 2017 tarihlerinde Yunanistan'ın Selanik kentinde yapılan Yıldızlar Balkan Judo şampiyonasından, Türk Milli Takımı ve Selçuklu Belediyespor Kulübü madalya ile döndü. Şampiyonaya 10 ülkeden toplamda 236 sporcu katıldı. Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcusu Talha Büyükeser, 46 kg da çok iyi mücadele ettiği finalde rakibine mağlup olarak ikincilik kürsüsüne çıktı ve gümüş madalyanın sahibi oldu. Türkiye Milli Takımı da Şampiyonada birincilik kürsüsüne çıkarak altın madalyanın sahibi oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.