Batman’da “ümmetin Kardeşliği” Konferansı

Batman’da “ümmetin Kardeşliği” Konferansı

Batman’da Erbakan Vakfı tarafından düzenlenen “Ümmetin Kardeşliği” konulu konferansa katılan Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Bugün Güneydoğu Anadolu Bölgemizde yaşanan olaylar ve Ortadoğu’da bugün uygul...

Batman’da Erbakan Vakfı tarafından düzenlenen “Ümmetin Kardeşliği” konulu konferansa katılan Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Bugün Güneydoğu Anadolu Bölgemizde yaşanan olaylar ve Ortadoğu’da bugün uygulanmaya çalışılan anlayış aynı anlayıştır” dedi.

Kültür Turizm konferans salonunda düzenlenen “Ümmetin Kardeşliği” konulu konferansa Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Saadet Partisi merkez il, İlçe teşkilatı yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Bölgede ve orta doğuda yaşanan olaylara dikkat çeken Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, ”özellikle 1984 yılından başlayıp günümüze kadar geçen bu süreçte bölgede yaşanan bu sıkıntılar merhum Erbakan Hocamızın da dediği gibi tamamıyla ırkçı emperyalizm, dünya siyoniziminin dış güçlerin komplosu olarak başlatılmıştır. Bu sebeple bu topraklarda yaşayan hiçbir kimsenin menfaatine olmayan hedeflere yönelik olaylardır ve bu yaşanan olayların sonucunda varılmak istenen nokta hiç birimizin menfaatine değildir hiç birimizin kurtuluşuna vesile olacak nokta değildir” dedi.

Batı dünyası kendi içinde birlik ve beraberliğini tesis ederken daha büyük birliklerini kurup ilerlerken Avrupa Birliğini kurup Hıristiyan birliğini kurup sınırı olmayan bir Avrupa hayalini gerçekleştirdiğini sözlerine ekleyen Erbakan, “Bizleri ise İslam alemi ve Ortadoğu’daki hakları ise bırakınız kendi sınırlarımız içerisinde asap etmeyi büyük orta doğu projeleriyle büyük İsrail projeleriyle Osmanlıdan kalan mirası parçaladıkları Sans Piko anlayışla daha’ da küçük Devletçiklere ayırarak bir birimizden koparmaya parçalamaya çalışmaktadırlar” dedi.

Bugün Güneydoğu Anadolu Bölgesinde özellikle 84 yılından beri yaşanan olaylar ve orta doğuda bugün uygulanmaya çalışılan anlayışın bu anlayış olduğunu belirten Erbakan, “Rahmetli Erbakan Hocamızın tabiriyle ırkçı emperyalizm yani dünya siyonizimi Suriye’yi bugün 4 parçaya bölmek istemektedir Irak’ı 3 parçaya böldüler Sudan’ı 2 parçaya bölerken Libya’yı 3 parçaya bölmenin planlarını yapmaktadırlar. Haritalarını açık, açık Batıda yayınladıkları kitaplarda yaptıkları çalışmalarla ortaya koymaktadırlar yine bu aynı güçler bu planlar çerçevesinde Türkiye’mizin Güney Doğusunu Türkiye’den kopartmaya çalışmaktadırlar” dedi.

Konferans okunan dua ve Kur’an-ı Kerim(le son buldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.