Batman'da Konserli 23 Nisan Kutlaması

Batman'da Konserli 23 Nisan Kutlaması

Batman merkez ve ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Batman merkez ve ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Renkli görüntülere sahne olan kutlamalarda çocuklar gönüllerince eğlendi.

Batman Atatürk Parkı'nda düzenlenen kutlamalarda ilk okul ve orta okul öğrencileri rengarenk kıyafetleriyle gösterilerini sunarken izleyici çocuklar ise çalınan müzik eşliğinde oynadı.

SASON'DA BERDAN MARDİNİ KONSERİ

Batman'ın Sason ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında Berdan Mardini konser verdi. Sason Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Sasonlu çocuklar Mardini ile düet yaptı.

Filistin, İtalya, Ukranya, Ermenistan gibi değişik ülkelerden Sason'u görmek için gelen yabancı konuklarda kutlamalara katılıp Mardini'nin söylediği Kürtçe, Türkçe, Arapça şarkılar eşliğinde halay çekti.
Sason Cumhuriyet Meydanı'nda verilen konseri izlemek için evlerin damına ve çatılara çıkan vatandaşlar keyifli bir gün yaşadı.

Konserde barış ve kardeşlik mesajı veren Mardini "Seçim zamanında buraya gelmiştik. Başkana söz vermiştim. Güzel bir konser vereceğiz hep beraber eğleneceğiz. İşte bu gün tekrar geldik. Sözümüzü tuttuk. İnşallah filmler, diziler, konserler verip Sason'u bütün Türkiye'ye hatta dünyaya duyura bilmek tanıta bilmek için çalışacağız. Beraber yapacağımız aktivitelerle hem eskiler hem yeniler kenetlenip yapamayacağımız şey yoktur." dedi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.