Başörtülü Belediye Başkanı Havva Yıldırım, İlk Defa 23 Nisan Töreninde

Başörtülü Belediye Başkanı Havva Yıldırım, İlk Defa 23 Nisan Töreninde

Ankara’nın Güdül ilçesinde 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine Güdül'ün başörtülü Belediye Başkanı Havva Yıldırım da katıldı.

Ankara’nın Güdül ilçesinde 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine Güdül'ün başörtülü Belediye Başkanı Havva Yıldırım da katıldı. Yıldırım'ın başkan seçilmesinden sonra katıldığı ilk resmi bayram oldu.

30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde seçilen başörtülü belediye başkanlarından Ankara’nın Güdül ilçesi Belediye Başkanı Havva Yıldırım, 23 Nisan etkinliklerine katıldı. Kutlamalar kaymakamlık bahçesinde bulunan Atatürk Anıtına çelenk koyma merasimiyle başladı. Kutlamalara kaldığı yerden çarşı meydanında devam edildi. Çarşı meydanın da yapılan kutlamalara Güdül Kaymakamı Fatih Acar, Garnizon Komutanı Ökkeş Tekin, Güdül Belediye Başkanı Hava Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Yücel Yıldız, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve Güdüllü vatandaşlar katıldı.

Kutlamalar sırasında Güdül Kaymakamı Fatih Acar, Garnizon Komutanı Ökkeş Tekin ve Güdül Belediye Başkanı Hava Yıldırım tören alanına inerek, öğrencilerin bayramını kutladı. Daha sonra protokole oturan kaymakam Acar, Garnizon Komutanı Tekin ve Belediye Başkanı Yıldırım 23 Nisan etkinliklerini izledi.

Etkinlikler öğrencilerin şiir ve halk oyunları gösterisinden sonra, Güdül Hasan Hüseyin Akdede Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin canlı şarkı performansları ile tören son buldu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.