Başlangıç  zor olacak

Başlangıç zor olacak

Konyaspor yeni sezona evinde başlayacak. Bu maçtan sonra yeşil-beyazlı ekibi zor bir fikstür bekliyor. Konyaspor ilk haftadan sonraki 4 maçın 3’ünü deplasmanda oynayacak

 

Konyaspor’da Hollanda kampı sonrası izin bitti. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk maçını evinde Ankaragücü ile oynayacak. Konyaspor bu maçın hazırlıklarına bugünden itibaren Kayacık tesislerinde devam edecek. Sezon öncesi son hazırlık maçını cumartesi günü Eskişehirspor ile oynayacak olan yeşil-beyazlı ekip lige hazır halde başlamanın hesaplarını yapıyor.

KONYASPOR EVİNDE KAYBETMİYOR

TFF 2019-2020 Cemil Usta Sezonu Spor Toto Süper Lig’de ilk haftasında MKE Ankaragücü’nü ağırlayacak Konyaspor, geride kalan 6 sezonda evinde oynadığı 3 maçı kaybetmedi. Yeşil-beyazlılar geride kalan 6 sezonda ligin ilk maçlarında 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de yenilgi aldı.

Konyaspor, geçtiğimiz sezon lige galibiyetle merhaba dedi. Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u ağırlayan yeşil-beyazlılar maçı 3-2 kazanmıştı.

4 MAÇIN 3 DEPLASMANDA

Konyaspor yeni sezona evinde başlayacak. Bu maçtan sonra yeşil-beyazlı ekibi zor bir fikstür bekliyor. Konyaspor ilk haftadan sonraki 4 maçın 3’ünü deplasmanda oynayacak. Galatasaray, Denizlispor ve Göztepe deplasmanlarına çıkacak olan yeşil-beyazlı ekibin arada oynayacağı Antalyaspor maçı da puan açısından oldukça kritik. Yeşil Beyazlılar’ın bu zorlu dönemi en az hasarla atlatması için ilk 5 haftada iç sahada oynayacağı Ankaragücü ve Antalya maçlarını kayıpsız geçmek istiyor Deplasmandan alınacak puan ya da puanlar ise Konyaspor’u üst sıralara taşıyacak.

YENİ SEZON YENİ HEDEF

Konyaspor ve taraftarı yeni sezonda Avrupa hayali kuruyor. Geçtiğimiz sezon takımın başına yeşil-beyazlı ekibe tarihi başarılar yaşatan Aykut Kocaman’nın gelmesi taraftarı oldukça mutlu etmişti. Konyaspor taraftarının büyük bir bölümü yeni sezonda Aykut Kocaman’a güveniyor ve Avrupa kupalarına gitme hayali kuruyor. Taraftarlar, yapılacak kanat transferi ile birlikte takımın daha iyi duruma geleceğine inanıyor. Yaklaşık 20 bin kombine kart satan Konyaspor’un yeni sezonda en büyük güçlerinden biri de taraftarı olacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum