Basketbolda kamp sürüyor

Basketbolda kamp sürüyor

Torku Konyaspor Basketbol yeni sezon hazırlıklarını Çanakkale kampıyla sürdürüyor.

Torku Konyaspor Basketbol yeni sezon hazırlıklarını Çanakkale kampıyla sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar günde çift idman gerçekleştirirken, çalışmalar kondisyon ağırlıklı geçiyor. Takım kaptanı Pastal, “Çanakkale kampı güzel bir ortamda geçiyor” dedi

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek temsilcimiz Torku Konyaspor Basketbol’da, Çanakkale kampı tüm hızıyla sürüyor. Yeşil-beyazlılar günde çift idman ile yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Kondisyon ağırlıklı geçen kampta yeşil-beyazlı temsilcimiz tam kadro çalışıyor. Başantrenör Aziz Bekir’in özellikle takıma yeni katılan yabancı oyuncuların performansından memnun olduğu kaydedildi. Kampta her şeyin olumlu geçtiğini belirten takım kaptanı Valentin Pastal, “Bizim adımıza iyi bir kamp oluyor. Çanakkale’de uygun bir ortam var. Şu anda her şey güzel geçiyor. Bir hafta daha burada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Takım da çok iyi bir arkadaşlık var. İnşallah bu yeni sezona da yansır” şeklinde konuştu.

ÖTE yandan Torku Konyaspor Basketbol Yönetim Kurulu, resmi sitede bir mesaj yayımlayarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Mesajda şu sözlere yer verildi. “Milli Kurtuluş Savaşımızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi'nin 93. yıldönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.”

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.