Başkent'te puan savaşı

Başkent'te puan savaşı

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında bugün saat 20.00'de şampiyonluk adaylarından Beşiktaş ile Ankara Osmanlı stadında karşılaşacak olan Torku Konyaspor'da hedef rövanşı almak olacak

Torku Konyaspor bugün Ankara’da Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Hedef, Başkent’ten puanla dönmek. Osmanlı Stadında oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak maçta Mustafa Kamil Abitoğlu  düdük çalacak Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Adil Sinem yaparken, maçın dördüncü hakemi Erbay Aldemir.

Torku Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları dün yapılan antrenmanla tamamlandı ve Kartallar akşam da hızlı trenle Ankara’ya giderek kampa girdiler. Yeşil-beyazlı takımda bugünkü maç öncesi iki eksik var. Marica ve kaleci Felgueras kadroda yer alamayacak. Sakatlığı geçen Vukoviç büyük bir olasılıkla oynayacak. Uğur İnceman ve Rangelov’un durumu ise maç öncesi belli olacak. Sarı kart cezasını tamamlayan Ali Turan, Selim Ay ve Kenan Özer teknik adamlar görev vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek. Ali Çamdalı ve Rangelov 3’er sarı kartla oynayacak.

Ligde kalan 3 maçını en az puana kaybıyla kapatarak sezonu ilk 7 takım arasında bitirmeyi amaçlayan Torku Kodnyaspor Beşiktaş karşısında da puan için mücadele edecek. Kartallar bu akşamki maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar: Kaya-Ömer Ali, Ali Turan, Vukoviç (Kokaloviç), Mehmet Uslu- Mehmet Güven, Ali Çamdalı-Djalma, Torje, Hasan Kabze- Rangelov (Mahlangu-Uğur İnceman)

Torku Konyaspor ile Beşiktaş bugün 28. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 27 maçta Torku Konyaspor 2, Beşiktaş 16 galibiyet aldı. 9 maçta berabere sonuçlandı. Antalya bölgesi hakemi M. Kamil Abitoğlu ise, Kartal’ın bu sezon 2. maçına çıkacak. Abitoğlu ligin 18. haftasında iç sahada oynanan ve Konyaspor’un 1-0 kazandığı Eskişehirspor maçını da yönetmişti.  

BEŞİKTAŞ KAYIP İSTEMİYOR

Spor Toto Süper Lig'de son 2 maçta puan kayıpları yaşayan Beşiktaş, düşüşü yarın Torku Konyaspor karşısında sonlandırmayı hedefliyor. Siyah-beyazlı takım, Süper Lig'in 32. haftasında yarın Torku Konyaspor'u Ankara'da ağırlayacak. Ligin 29. haftasında Trabzonspor'u 2-0 yenerek liderlik koltuğunda oturan "Kara Kartallar", sonraki 2 maçta yaşadığı düşüşle zirveden bir anda uzaklaştı. Gaziantepspor ile Ankara'da 1-1 berabere kalarak üçüncülüğe gerileyen Beşiktaş, deplasmanda Akhisar Belediyespor karşısında da aynı skoru alarak şampiyonluk şansını zora soktu. Siyah-beyazlılar, Torku Konyaspor karşısında hem son 2 maçta üzdüğü taraftarlarını galibiyetle sevindirmeyi hem de azalan şampiyonluk şansını sezonun kalan 2 maçına taşımaya çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.