Başkent'e sefer var

Başkent'e sefer var

Yeşil-beyazlı temsilcimiz, bugün basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik ağırlıklı bir çalışma daha gerçekleştirecek ve öğleden sonra’da Ankara’ya gidecek. Kartal'ın tek düşüncesi bu maçı kazanmak

Torku Konyaspor’da, Gençlerbirliği maçı hazırlıkları devam ediyor. Hedef, kupada yenildikleri rakibi ligde devirerek Başkent’ten galibiyetle dönmek. Ziraat Türkiye kupasını geride bırakan ve lige dönen Torku Konyaspor’da Gençlerbirliği maçı planları 3 puan üzerine yapılıyor. Sakatlıkları nedeniyle tedavi olan Mehmet Güven ve Marica dışında tüm oyuncuların katıldığı antrenmanda dün teknik-taktik çalışan Kartallar, bugün basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik ağırlıklı bir çalışma daha gerçekleştirecekler ve öğleden sonra’da Ankara’ya gidecekler. Ligde, içi sahada ilk yenilgisini 13. hafta da Galatasaray karşısında alan ve deplasmandan 3 puan çıkartma başarısını gösteremeyen Torku Konyaspor’da hedef, Cumartesi günü öğleden sonra oynanacak maçta Gençlerbirliği’ni yenerek ilk deplasman galibiyetini almak. Torku Konyaspor’da Marica ile birlikte Mehmet Güven bu haftada takımdaki yerini alamayacak. Yeşil-beyazlı takımda Djalma ve Ali Turan’ın ilk 11’de görev yapması beklenmekte.

MAÇIN HAKEMİ BARIŞ ŞİMŞEK

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler açıklandı. Yarın Ankara'da oynanacak olan Gençlerbirliği-Torku Konyashor maçını Barış Şimşek yönetecek. Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre; 19, 20, 21 ve 22 Aralık tarihlerinde oynanacak müsabakaları yönetecek hakemler şöyle: bugün saat 20.00'de oynanacak Erciyesspor-Fenerbahçe maçını Hüseyin Göçek yönetecek. Yarın ise 13.30 Sivasspor - İstanbul Başakşehir: Ali Palabıyık, 13.30 Gençlerbirliği - Torku Konyaspor: Barış Şimşek, 16.00 Eskişehirspor - Kardemir Karabükspor: İlker Meral 19.00 Galatasaray - Mersin İdmanyurdu: Fırat Aydınus. Pazar günü, 13.30 Balıkesirspor - Kasımpaşa: Mete Kalkavan 16.00 Bursaspor - Trabzonspor: Bülent Yıldırım, 19.00 Beşiktaş - Akhisar Belediyespor: Süleyman Abay. 14. haftanın son maçı pazartesi günü Rizespor ile Gaziantep arasında oynanak. Saat 19.00'da oynanacak olan bu karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.