Başkent zor deplasman

Başkent zor deplasman

Atiker Konyaspor Pazar günü Ankara’da Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu deplasmanda kazanarak yeniden bir çıkış yakalamak istiyor. Atiker Konyaspor Antalyaspor karşısında üzdüğü taraftarını da sevindirmenin hesaplarını yapıyor

Atiker Konyaspor sezonun 21.hafta maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu deplasmanının hazırlıklarını sürdürüyor. Mücadele pazar günü saat 13.00’da Ankara 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak.

SAKATLAR TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞTI

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları geçen 5 futbolcu antrenmanda yer aldı

Kayacık Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmana, sakatlıkları geçen Ömer Ali Şahiner, Nejc Skubic, Ioan Hora, Serkan Kırıntılı ve Abdülaziz Demircan da katıldı. Salonda ısınma hareketleriyle başlayan idman, sahada çabukluk hareketleriyle devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Konya ekibinin, Gençlerbirliği maçının taktik çalışmasını yaptığı öğrenildi. Bu oyuncular Pazar günü oynanacak Gençlerbirliği maçında teknik direktör Aykut Kocaman’ın şans vermesi halinde forma giyebilecek.

KARTAL TELAFİ ETMEK İSTİYOR 

Atiker Konyaspor Pazar günü Ankara’da Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu deplasmanda kazanarak yeniden bir çıkış yakalamak istiyor. Atiker Konyaspor Antalyaspor karşısında üzdüğü taraftarını da sevindirmenin hesaplarını yapıyor.  Son 6 maçta sadece 1 galibiyet alan yeşil-beyazlı ekip son haftalarda düşüşe geçti. Atiker Konyaspor zor deplasmanda kazanarak yeniden üst sıralara tutunmanın hesabını yapıyor.

VUKOVİC GOL ATMAK İSTİYOR

Antalyaspor maçında  penaltı kaçıran Atiker Konyaspor’un başarılı stoperi Jagos Vukovic bu karşılaşmadan sonra büyük üzüntü yaşamıştı. Sırp stoper Pazar günü deplasmanda oynanacak karşılaşmada gol atarak takımını ve taraftarını sevindirmek istiyor. Antalyaspor maçında panenka penaltısı deneyerek topu auta atan Jagos Vukovic Gençlerbirliği maçında duran toplarda gol kovalayacak.

HEDEF 4.GALİBİYET

Atiker Konyaspor Pazar günü deplasmanda sezonun 11.maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip deplasmanda oynadığı 10 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik alırken 4 maçta ise sahadan yenilgi ayrıldı.  Atiker Konyaspor bu maçlarda 13 gol atarken kalesinde ise 15 gol gördü.

RAKİP EVİNDE BİR KEZ YENİLDİ

Atiker Konyaspor’un Pazar günü konuk olacağı Gençlerbirliği kendi evinde sadece bir yenilgi aldı. Kırmızı siyahlı ekip iç sahada bugüne kadar 9 maç oynadı. Başkent temsilcisi bu maçlarda 3 galibiyet 5 beraberlik 1 yenilgi aldı. Gençlerbirliği oynadığı 9 maçta 9 gol atıp 4 gol yedi. Ligde bir maç eksiği bulunan kırmızı-siyahlı ekip 23. Puanla 13. sırada bulunuyor.

GENÇLER 5 MAÇTA 1 GALİBİYET ALDI   

Son haftalarda düşüşe geçen Gençlerbirliği Konyaspor maçına çıkış maçı olarak bakıyor. Kırmızı-siyahlı ekip oynadığı son beş maçta sadece bir galibiyet alabildi. Evinde bursaspor’u 3-1 yenen kırmızı siyahlı ekip diğer 4 maçta ise 3 mağlubiyet bir de beraberlik aldı. Başkent temsilcisi geçtiğimiz hafta deplasmanda Alanyaspor’a 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu.

TARAFTAR BAŞKENTE ÇIKARMA YAPACAK

Atiker Konyasporlu taraftarlar, zorlu Ankara deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayacak Atiker Konyasporlu taraftarlar, Başkent deplasmanında takımlarına destek olacak. Yeşil-beyazlı taraftarlar, kritik maç için Ankara'ya akın edecek.

Nalçacılılar Grubu Gençlerbirliği deplasmanı için organziasyon düzenleyecek. Gruptan yapılan açıklamada maç biletini Passolig Karta tanımlatan herkese organizasyonun ücretsiz olduğu açıklandı. Ayrıca otobüslerin de sınırsız olduğu belirtildi. Gençlerbirliği maçına YHT ve özel araçlarıyla da çok sayıda Konyaspor taraftarının gideceği ve pazar günü oynanacak maçta hatırı sayılır Konyaspor taraftarının maçta olacağı öğrenildi. Öte yandan deplasman tribünü biletleri ise 16 TL'den satılıyor.

 FERHAT TÜRKOĞLU   merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.