BaşkanToru, muhtarlarla buluştu

BaşkanToru, muhtarlarla buluştu

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Meram Belediyesi tarafından mahallelerin ihtiyaçlarını tespit ederek, daha hızlı çözüm üretmek için Mahalle İstişare Meclisi toplantıları gerçekleştiriliyor.

Haftada 2 defa düzenlenecek toplantılarda 4'er mahalle muhtarı ve mahalle temsilcileri Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve ilgili birim müdürleri ile bir araya gelecek. Toplantıda alınan kararlar ve mahallelerde yaşanan sorunlar, ertesi gün yerinde tespit edilerek, çözüm için çalışmalara başlanacak.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru başkanlığında belediye hizmet binasında yapılan Mahalle İstişare Meclisi'nin ilk toplantısına başkan yardımcıları, daire müdürleri ile Selver, Osmangazi, Topraksarnıç ve Büyükkovanağzı mahallelerinin muhtarları katıldı. 

Toru, aynı bölgede bulunan 4 mahallenin muhtarı, mahalleden temsilciler ve belediyeden idarecilerin katılımıyla ilk toplantıyı yaptıklarını belirtti.

Mahallelerin öncelikli sorunlarını tespit ettiklerini ifade eden Toru, "Bunları yerinde görerek, en hızlı şekilde çözüm üretmek için arkadaşlarımız yarın söz konusu mahallelerde incelemelerde bulunacaklar" dedi.

Yapılan istişare toplantıları neticesine göre hizmet planlamasını yapacaklarını vurgulayan Toru, "Bu şekilde proaktif çözümlerle, hizmet odaklı ve insan odaklı olarak, Meram'a en güzel hizmetleri yapacağız. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' prensibiyle halkımızın daha müreffeh ve daha huzurlu bir Meram'da yaşamalarını sağlayacağız" şeklinde konuştu.  

Toplantıda bulunan muhtarlar adına konuşan Selver Mahallesi Muhtarı Ahmet Taşdemir, istişare toplantısının çok verimli geçtiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.