Başkanlık Kupası Şampiyonu Fildişi

Başkanlık Kupası Şampiyonu Fildişi

Başkanlık Kupası, 4. Uluslararası Öğrenci Futbol Turnuvası Şampiyonu Fildişi Oldu. Kartal takımı lise kategorisinde şampiyonluğa ulaşan ekip oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi ve  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliği ile gerçekleşen Başkanlık Kupası Konya’da öğrenim gören yabancı uyruklu lise ve üniversite öğrencileri arasında yapılan 4. Uluslararası Futbol Turnuvası sona erdi.Barış, kardeşlik ve dostluğun vurgulandığı, farklı ülkelerden öğrenciler arası bağların kuvvetlendiği turnuva, her  yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gördü. 30 farklı ülke ve 52 milletten 400 öğrenci tarafından oluşturulan, üniversite kategorisinden 28, lise kategorisinden de 12 takımın mücadele verdiği turnuva, Dumlupınar Spor Tesisleri’nde oynandı.

Turnuva sonunda oynanan final maçlarında; Lise kategorisinde Alaaddin Çodem takımını 4-2 mağlup eden Kartal liselerde şampiyon oldu. Üniversite kategorisinde ise Çad'ı 4-3 yenen Fildişi üniversitelerde şampiyonluğa kavuştu.
Ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa, madalya ve hediyeleri; Konya Büyükşehir Bele diyesi, Dış İlişkiler Daire Başkanı Selim Yü cel Güleç ile Kaynak Geliştirme Daire Başkanı Mustafa Okçu, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Mehmet Yaman ile İbrahim Karabacak, Uluslararası İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mevlüt Özdemir ve diğer protokol üyeleri tarafından takdim edildi.Tören sonrasında tüm takımlara ve misafirlere geleneksel Konya Pilavı ikramında bulunuldu.Konya Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada; Turnuvaya katılan tüm takımları kutlarken, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.