"Başkanım fetvayı verdi"

"Başkanım fetvayı verdi"

Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız partisinin seçim çalışmalarına destek için gittiği Ordu'nun Çamaş ilçesinde yaptığı konuşmayla ezana büyük saygısızlık yaptı. AK Partili vekil alaycı bir konuşmayla “Belediye Başkanım devam et diye emretti" dedi

Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız partisinin seçim çalışmalarına destek için gittiği Ordu'nun Çamaş ilçesinde yaptığı konuşmayla ezana büyük saygısızlık yaptı.

AK Partili’li vekil Şenel Yediyıldız Ak Parti Ordu Büyükşehir Başkan Adayı Hilmi Güler’in seçim çalışmaları için Çamaş ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında seçim çalışmalarına da katılan Yediyıldız AKP’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hilmi Güler’e oy istedi.

'BAŞKAN FETVAYI VERDİ' DEDİ EZAN OKUNURKEN KONUŞMAYA DEVAM ETTİ
Yapmış olduğu konuşmada 31 Mart Yerel seçimlerini bir beka meselesi olarak gördüğünü belirten Şenel Yediyıldız konuşmasının hararetlendiği esnada ezan okunmaya başlandı. Konuşmasını ezan okunduğu esnada durduran vekil daha sonra ezan bitmeden konuşmasına devam etti. Ezanı bitmesini beklemeyen AK Partili vekil alaycı bir konuşmayla “Belediye Başkanım devam et diye emretti. Fetvayı verdi devam ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum