Başkan Zolan Denizli Çocuk Meclisi Üyelerini Kabul Etti

Başkan Zolan Denizli Çocuk Meclisi Üyelerini Kabul Etti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyelerini makamında misafir etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyelerini makamında misafir etti. Sevil Kaynak İlkokulu öğrencisi Efekan Menemencioğlu ile temsili olarak koltuğunu paylaşan Zolan, küçüklerin bayramını kutladı.

Başkan Zolan ile makamda yan yana oturan Efekan, projelerini de açıkladı. Küçük başkan Menemencioğlu, Zabıta Daire Başkanı Emin Akbulut’a telefon ederek talebini iletti. İstanbul’da kaybolduktan sonra komşusunun havuzunda ölü bulunan minik Pamir’i hatırlatan Efekan, benzeri durumlar yaşanmaması için büyüklere ders niteliğindeki projesini anlattı. Ev ve inşaatların çevresinde, çocuklar için tehlikeli olan çukurları kapatacağını, aksi durumda ruhsat verilmemesi gerektiğini söyledi. Efekan’ın tek çocuk için kardeş edinme, uçurtma festivalleri, okullarda gazlı içecek satılmaması, Denizlili gazetecileri başka ülkelere göndermek ve izlenimlerini aktarmalarını sağlamak gibi ilginç projeleri Zolan’ı şaşırttı. Başkan Zolan’ın, “İyi ki 30 Mart’ta seninle rakip olmamışız. Projelerin çok güzel.” demesi herkesi güldürdü. Çocuklar ve Zolan, konuşmalardan sonra birlikte fotoğraf çektirdi. Ziyaret sonunda Osman Zolan, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.