Başkan Yaşar’dan Lösev’e Destek

Başkan Yaşar’dan Lösev’e Destek

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), lösemili çocuklar ve ailelerine Ramazan yardımında bulundu. Batıkent Vedat Dalokay Parkı’nda ihtiyaç sahibi lösemili çocuklar ve ailelerine Ramazan paketi, kıyafet ve oyuncak dağıtan vakfın...

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), lösemili çocuklar ve ailelerine Ramazan yardımında bulundu. Batıkent Vedat Dalokay Parkı’nda ihtiyaç sahibi lösemili çocuklar ve ailelerine Ramazan paketi, kıyafet ve oyuncak dağıtan vakfın etkinliğine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katıldı. Yapılan bağışlar ile doldurulan yardım TIR'ıyla vakfa kayıtlı çocuklar ve ailelere, gıda, giyim, tekstil, kırtasiye ve oyuncak yardımı yapılırken; yardım tırına gelemeyen ailelerin evlerine yardım paketleri kargoyla ulaştırılıyor.

    Kanser tedavisi gören hasta ve yakınları için Onkoloji Konukevi’ni hizmete açan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da LÖSEV’e destek verdi. Miniklere ve gençlere geçmiş olsun dileklerini ileten Yaşar, "Hasta ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin yanında olmayı asli görevimiz sayıyoruz. Özellikle minik bedenleri ile böyle bir hastalıkla mücadele eden çocuklarımız ile gurur duyuyoruz. Başta LÖSEV olmak üzere çocuklarımıza sahip çıkan dernek ve vakıfların büyük bir sorumluluk ile çalıştığına ve çocuklarımızın hayata bağlanmalarına katkıda bulunduğunu görüyor gururlanıyoruz." dedi.

    Yardım paketlerini alan aileler, çocuklarına ve kendilerine kıyafet seçerken, minikler de oyuncak standında beğendikleri oyuncakları aldı. Stantları gezen Yaşar da miniklerle ve aileleri ile sohbet etti. Yaşar’la sohbet eden bir anne, “Bayram gelmeden çocuklarımıza bayram ettirdiniz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." şeklinde konuştu.

    "LÖSEV GİBİ BİR NİMET VAR"

    Kampanyada, lösemiyi yenen gençlerde gönüllü olarak çalıştı. LÖSEV gibi bir çatının altında bulunmaktan gurur duyduklarını belirten gençler, vakfa teşekkürlerini sundu. Hastalığı yenen gençlerden Yaşar Çağatay Bulgurcu, "LÖSEV bizden maddi, manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemedi. Ne mutlu ki bize, ülkemizde LÖSEV gibi bir nimet var. Kendimizi borçlu hissettiğimiz için buradayız. Ne yapsak bizdeki emeklerini ödeyemeyiz." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.