Başkan Yaşar'a, Seymenlerden Ziyaret

Başkan Yaşar'a, Seymenlerden Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Seymenler Kulübü Derneği Genel Başkanı Şerafettin Demir ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ziyarette Seymenler, kendilerine verdiği desteklerden dolayı Yaşar'a seymen figürlü plaket...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Seymenler Kulübü Derneği Genel Başkanı Şerafettin Demir ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ziyarette Seymenler, kendilerine verdiği desteklerden dolayı Yaşar'a seymen figürlü plaket takdim ederek teşekkür etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Yaşar, "Sivil toplum örgütlerine her zaman elimizden gelen desteği veriyoruz. Ankara'ya neler verebiliriz, neler katabiliriz, bunun için çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz. Gelenek ve göreneklerimizi koruyarak, seymenlik ruhunu gelecek nesillere aktarmalıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda giderek, bu ülkenin ne şartlar altında kurulduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Bu ülkeye katkı yapan her vatandaşa minnettarız" dedi.

ANKARA’NIN GURUR KAYNAĞI

Ardından Ankara Evi projesini seymenlere tanıtan Başkan Yaşar, Bu projenin Ankara’nın gurur kaynağı olduğuna vurgu yaptı ve yaptıkları projelere yenilerini ekleyerek Yenimahalle’ye kalıcı eserler bırakmaya devam edeceklerini söyledi.

Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran’ı da makamında ziyaret eden Ankara Seymenler Kulübü Derneği, Ankara'da yapmış oldukları bütün projelere ve programlara katkı sağlayan belediye yetkililerine teşekkürlerini sundu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.