Başkan Toru’dan meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarına iftar

Başkan Toru’dan meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarına iftar

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ve meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

İftar programında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fatma Toru, sadece Türkiye'nin değil tüm coğrafyanın zor bir süreçten geçtiğini belirtti. Başkan Toru, "Katar'la ilgili gelişmeleri takip ediyoruz. Bu sadece onlarla ilgili değil Türkiye'yi de hedef alan bir girişimdir. Bu hadisenin temelinde ekonomi, mezhep savaşları, din ve ticaret var. İran'ın körfez ülkeleri üzerinden engellenmesine yönelik strateji var. Bizler millet olarak sağduyumuzu koruyup, birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe devletimiz güçlü bir şekilde siyasi ve ekonomik istikrarını devam ettirecektir" dedi.

"Rabbim yatırımların bereketini veriyor"

Belediye olarak farklı alanlarda hizmet ve yatırımları hızla devam ettirdiklerini söyleyen Başkan Toru, "Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Proje alanında 100 bin metrekarelik alan boşaltıldı. Yıkım ve tahliye işlemleri devam ediyor. Fen işleri, asfalt, altyapı çalışmalarımız ilçe genelinde sürüyor. 47-48 ekiple Meram'ın her yerinde asfalt ve altyapı çalışması var. Hamdolsun Rabbim bereketini de veriyor. Kentsel dönüşüm, altyapı, yol, asfalt ve diğer çalışmaları mali olarak sıkıntıya düşmeden sürdürüyoruz. Rabbim belediyemizin de tüm hanelerin de bereketini arttırsın" diye konuştu.

AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ise, "Rabbim bizlere; dünyada mazlumların sesi olmaya, zulmün bir şekilde son bulacağı ve bu noktada bizim gayret gösterip müdahil olabileceğimiz günleri yaşatsın diye dua ediyorum. Bu vesileyle iftar programında bizleri bir araya getirdiği için belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"Zorda olan kardeşlerimize dua edelim"

AK Parti Konya İl Başkan Vekili Mustafa Erkuş da, Suriye'de, Yemen'de, Filistin'de ve İslam coğrafyasının pek çok yerinde aç insanların olduğunu dile getirerek, "Bir kötülük gördüğünüz zaman elinizle, gücünüz yetmezse dilinizle, ona da gücünüz yetmezse kalben buğz ediniz şeklinde bir hadis-i şerif var. Bizler mazlum durumdaki kardeşlerimizi unutmadan, onlara dua ederek kendi ömrümüzün de bereketini arttıralım" ifadelerini kullandı.

Bacıyan-ı Meram Kooperatifi'nde düzenlenen iftar programına, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Mustafa Erkuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Meram Koordinatörleri Mustafa Torun ve Sema Ersöz, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir, meclis üyeleri ve başkan yardımcıları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.