Başkan Toru, Park Alanında İncelemelerde Bulundu

Başkan Toru, Park Alanında İncelemelerde Bulundu

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi Sivaslı Ali Kemal Caddesi üzerinde yapılacak park alanında incelemelerde bulundu.

Vatandaşların rahat ve huzur içerisinde spor ve yürüyüş yapabilmesi, çocukların oyun oynayabilmesi için gerek asfalt gerek yol onarım ve gerekse park çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini kaydeden Başkan Toru, “Bu kapsamda Dede Korkut Mahallesi Sivaslı Ali Kemal Caddesi üzerinde 9 bin metrekarelik alanda; koşu yolu, yürüyüş yolları, süs havuzları, kameriyeleri, çocuk oyun alanları, basketbol sahası ve mescidiyle bu bölgeye hitap edecek parkımızın ihalesini yaptık ve inşallah eylül ayı itibarıyla da açılışını yaparak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Bu bölgede altyapısı tamamlanan yollarda sıcak asfalt serimi çalışmalarını da tamamladık. Bu parkın da hizmete girmesiyle birlikte bu bölge Meram’ın yeni bir yüzü olacak. Hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Farklı özellikleriyle dikkat çeken parkta; su tüneli ve uzay figürlü çocuk oyun alanları, koşu yolu, yürüyüş yolları, kameriyeler, basketbol sahası, oturma alanları, süs havuzu ve gül bahçeleri yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.