Başkan Şirin’e Eğitim Camiasından Ziyaretçi Akını

Başkan Şirin’e Eğitim Camiasından Ziyaretçi Akını

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Niyazi Üzmez Anadolu Lisesi, 19 Mayıs Ortaokulu ile Şadi Turgutlu Ortaokulu’nu makamında ağırladı.Turgutlu Belediyesi’nin eğitim camiasına verdiği desteklerden...

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Niyazi Üzmez Anadolu Lisesi, 19 Mayıs Ortaokulu ile Şadi Turgutlu Ortaokulu’nu makamında ağırladı.

Turgutlu Belediyesi’nin eğitim camiasına verdiği desteklerden dolayı okulların Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Şirin, beden eğitimi öğretmenleri Cengiz Biçer ve Havva Kurç ile birlikte Niyazi Üzmez Anadolu Lisesi öğrencilerini, 19 Mayıs Ortaokulu Masa Tenisi Takımı’nı ve Şadi Turgutlu Ortaokulu Voleybol Takımı’nı makamında ağırladı. Başkan Şirin, 10-14 Mayıs tarihleri arasında Uşak’ta düzenlenecek Türkiye yarı finallerine katılacak Şadi Turgutlu Ortaokulu Voleybol Takımı sporcularına başarılar diledi. Turgutlu Belediyesi’nin eğitimde başarıyı arttıracak her çalışmaya imkanları dahilinde destek verdiği ve vermeye de devam edeceğini söyleyen Başkan Şirin, tüm konuklarına teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.