Başkan Şan yenileri övdü

Başkan Şan yenileri övdü

Torku Konyaspor’un Djalma ve Marica transferlerinin imza töreninde konuşan kulüp başkanı Ahmet Şan iki oyuncuya da övgü yağdırdı

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performans ile taraftarlarımızın ve camiamızın gözdesi olan Djalma Campos ile yeniden anlaştıklarını ifade eden Kulüp BaşkanıAhmet Şan, "Djalma'nın takımımıza yaptığı katkı herkesin malumu. Kendisinin transferi için kulübü FC Porto ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştık ve şimdi de sözleşme imzalıyoruz. İnanıyorum ki Djalma yeni sezonda göstereceği performansla takımımıza daha fazla katkı sağlayacak. Birlikte güzel ve başarılı bir sezon yaşarız. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde görüş belirtti.

MARİCA’YI ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM

Torku Konyaspor'un önemli bir transfere imza attığını ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Romanya Milli Takımı'nın 28 yaşındaki forvet oyuncusu Ciprian Marica gibi önemli bir değer ile yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağladık ve kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzalıyoruz. İnşallah Marica Romanya Milli Takımı ve daha önce oynadığı kulüp takımlarındaki gösterdiği performansın üzerine burada çıkacak ve hem kendi adına hem de takımımız adına başarılı bir sezon geçirecektir. Böyle önemli bir oyuncunun Torku Konyaspor'umuza kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve bu anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.