Başkan Salman: Bayramlar Kırgınlıkların Bir Kenara Bırakıldığı Günlerdir

Başkan Salman: Bayramlar Kırgınlıkların Bir Kenara Bırakıldığı Günlerdir

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Salman, bayramların kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı, birlik ve dayanışmanın yüksek olduğu özel günler olduğunu belirtti.Başkan Salman,...

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Salman, bayramların kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı, birlik ve dayanışmanın yüksek olduğu özel günler olduğunu belirtti.

Başkan Salman, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Dinimizde ve kültürümüzde bayramların yeri her zaman ayrı olmuş, mutluluk getirmiş ve maneviyatı güçlendirmiştir. Kurban Bayramı’na ulaşmış olmanın mutluluğunu içerisindeyiz. Birbirimizle sevgiyle kucaklaşacağız. Bayramlar kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı, birlik ve dayanışmanın yüksek olduğu özel günlerdir."

Kurban Bayramı süresince Yalova Belediyesi olarak, kurban kesecek vatandaşların dini görevlerini yerine rahatça getirmeleri için birçok önlem aldıklarını aktaran Başkan Salman, "Veteriner İşleri, Zabıta ve Temizlik İşleri müdürlüklerimizin personelleri bayram süresince daha aktif çalışarak ibadetlerinizi daha kolay ve doğru yapmanıza yardımcı olacaklar. Çalışmalarını 7 gün 24 saat sürdüren İtfaiye Müdürlüğü personelimiz, her zaman olduğu gibi kaza ve yangın olmaması temennisiyle görev başında olacak.

Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum. Neşe dolu bayram geçirmeniz dileklerimle." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.