Başkan Şahin'den TSYD'ye ziyaret

Başkan Şahin'den TSYD'ye ziyaret

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ve beraberindeki heyet, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesini ziyaret ederek Şube başkanı Murat Dönmez ile bir süre görüştü

Konya'da devam eden Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasında yerel basının şampiyonaya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, federasyon olarak, 2018 yılını oldukça başarılı kapattıklarını, 2019 yılında da aynı başarıyı sürdürerek 2020 yılında Tokyo'da yapılacak olan Olimpiyatlar için çalışacaklarını söyledi. Tekvando'da 450 bine yakın lisanslı sporcularının olduğunu anımsatan Şahin, “Futboldan sonra en çok lisanlı sporcusu olan federasyonuz. Amacımız aktif olarak da daha çok sporcu kazanımı elde ederek, başarı grafiğimizi üst seviyelere çıkartmak” dedi.

2018 yılında dünyada yılın Tekvando antrenörü seçilen Ali Şahin de yurt çapındaki sporcularla yakından, bire bir ilgilendiklerini anımsatarak, “Sporcularımızı her zaman dinamik, yarın müsabaka yapacakmış gibi hazırlıyoruz. Bu anlamda da hem sporcularımız, hem de antrenörlerimiz büyük özveri gösteriyorlar”  diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.