Başkan Özaltun’dan futbolculara baklava ikramı

Başkan Özaltun’dan futbolculara baklava ikramı

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi ve Beyşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Murat Özaltun, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beyşehir Belediyespor’u gerçekleştirdiği idman programında ziyaret ederek, baklava ikram etti.

Kendisine eşlik eden Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kahraman Göksu ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır ve kulüp yöneticileri ile birlikte 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’na gelen Özaltun, ligin ilk maçında deplasmanda Kadınhanı ile karşılaşacak Beyşehir Belediyesporlu futbolculara yeni sezonda başarı diledi.
Futbolculara baklava ikramında bulunan Özaltun, Süper Amatör Lig’de yeni sezonun Pazar günü oynanacak müsabakalarla başlayacağını söyledi. Beyşehir Belediyespor’un da ligin ilk maçında deplasmanda Kadınhanı ekibi ile karşılaşacağını belirten Özaltun, bu sezon sonunda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.

Futbolcuların da kendilerine şampiyonluk sözü verdiğini dile getiren Özaltun, bu sözün yerine gelebilmesi için de çok çalışmak ve çabalamak gerektiğini dile getirdi. İdman programını izledikleri futbolcularda bu ışığı gördüklerini ifade eden Özaltun, emeklerinin boşa çıkmayacağına inandığını kaydetti.

Futbolculara başarı dileğinde bulunmak, onlara yeni sezon öncesinde moral vermek için idman programına geldiklerini aktaran Özaltun, “Onlara biz sadece bugünkü gibi baklava ikram etmekte kalmayacağız. Başarı getirdikleri sürece biz imkanlarımız noktasında onların sonuna kadar yanlarında olacağız. Çünkü Beyşehir Belediyespor da ilçemizin tanıtımını yapıyor. Onlarla bir ve beraberiz” dedi.

Özaltun, statta İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır’ın geçtiği kalede penaltı atışları da gerçekleştirdi. Çok sayıda gole imza atan Özaltun, başarılı performansı ile göz doldurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.