Başkan Özaltun’dan askere gidecek gençlere anlamlı hediye

Başkan Özaltun’dan askere gidecek gençlere anlamlı hediye

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, askere uğurlanacak bazı gençleri evlerinde ziyaret ederek, Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Beyşehir Belediyesi tarafından başlatılan yeni uygulama kapsamında, zabıta görevlileri vatani görevlerini yerine getirmek üzere askere uğurlanacak gençleri evlerinde ziyaret ederek içerisinde "Türk Bayrağı, Kur'an-ı Kerim ve cüzdandan oluşan" hediye paketini teslim edip, "hayırlı teskereler" dileğinde bulunuyor. Uygulamanın başlamasıyla birlikte Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, ilçe merkezinde askere gidecek bazı gençleri evlerinde ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. Asker ocağını "peygamber ocağı" olarak bildiklerini ifade eden Başkan Özaltun, yeni uygulama ile ilgili bilgiler vererek, "Bugün yurdumuzun dört bir köşesinde rahat rahat uyuyabiliyorsak, oturabiliyorsak askerlerimiz ve güvenlik güçlerimiz sayesindedir. O yüzden, belediye olarak askere giden gençlerimiz için yeni bir uygulama başlattık. Zabıta görevlilerimiz, korumakla mükellef olduğumuz kutsal değerlerimiz olan şanlı Türk Bayrağımız ile Kur'an-ı Kerim ve cüzdandan oluşan hediyelerini gençlerimize ilçemizin hangi köşesinde ikamet ediyorlarsa etsinler bizzat evlerine kadar götürerek takdim ediyorlar" dedi.

Başkan Özaltun, göreve geldikleri günden bu yana toplumun her kesiminden bireylerle hem iyi gününde hem de kötü gününde bir arada olmaya özel bir önem verdiklerini ifade ederek, "Asker uğurlama törenleri de bunlardan bir tanesi. Bulduğumuz her fırsatta ve uğurlama törenlerinde askere gidecek gençlerimizle, aileleriyle bir arada olmaya çalışıyoruz. Hayırlı teskereler diliyoruz" diye konuştu. .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.