Başkan Özaltun’dan ‘anket’ teşekkürü

Başkan Özaltun’dan ‘anket’ teşekkürü

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ORC Araştırma Şirketi'nin yaptığı anket çalışmasında kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

ORC Araştırma Şirketi, 2016 yılının en başarılı Büyükşehir ve Büyükşehir İlçe Belediye Başkanlarını belirleyebilmek için 5-20 Ocak 2017 tarihleri arasında 30 Büyükşehir'in tüm ilçelerinde toplam 19 bin 520 kişi ile "CATI bilgisayar destekli telefon görüşmesi" yöntemiyle gerçekleştirdiği anket çalışmasının sonuçlarını iki gün önce kamuoyu ile paylaştı.

Yapılan açıklamaya göre, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yüzde 54.7'lik başarı oranıyla birçok yerel yöneticiyi geride bırakarak 2016 yılının Büyükşehir İlçe Belediye başkanları arasında 8'inci sırada yer aldı.

2015 yılında da aynı anket çalışmasında 6'ncı sırada yer bulan Özaltun, yaptığı açıklamada, ankete katılarak kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Vatandaşların bu desteğine ve teveccühüne layık olmaya çalışacaklarını vurgulayan Özaltun, görevde daha 3 yılı doldurmadan Beyşehir'de sözünü verdikleri ve vermedikleri birçok hizmete ve projeye imza attıklarını dile getirerek, "Bu projelerimizi hayata geçirirken birçok ilke imza attık. Hep "Beyşehir'de iyi şeyler oluyor" dedik. Sloganımız bu oldu. Nitekim de bu süreçte Beyşehir'de çok iyi şeyler oldu, olmaya da devam edecek. "Durmak yok, hizmet etmeye, proje üretmeye devam" diyoruz. Daha devreye girmesini planladığımız çok sayıda proje var. İnşallah bunları da görev süremiz içerisinde halkımızın hizmetine sırası geldikçe bir bir sunmaya çalışacağız. Çünkü Beyşehir ve ilçemiz insanı her şeyin en iyisini olduğu gibi hizmetin de en güzelini hak ediyor" dedi.

Başkan Özaltun, aynı anket çalışmasında Büyükşehir Belediye Başkanları arasında 3'ncü sırada yer alan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i de başarısından ötürü tebrik etti. Özaltun, Akyürek'in ilçeye hizmet üretirken örnek aldıkları Büyükşehir belediye Başkanları arasında yer aldığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum