Başkan Özaltun, sıcak asfalt çalışmalarını inceledi

Başkan Özaltun, sıcak asfalt çalışmalarını inceledi

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Mevlana Caddesi üzerinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Konya Büyükşehir Belediyesi'nin "prestij cadde" çalışmaları kapsamında yürüttüğü yol çalışmalarının yapıldığı güzergahta incelemede bulundu.

Beraberindekilerle birlikte otogar kavşağına gelen Başkan Özaltun, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı 4. Bölge Şefliği ekipleri tarafından bu kesimde başlatılan ve Öğretmenevi istikametine kadar devam eden prestij cadde çalışmalarında Mevlana Caddesi üzerindeki sıcak asfalt serme faaliyetlerini yerinde görürken, yetkililerden yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Başkan Özaltun, altyapı ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından güzergahta ekipler tarafından sıcak asfalt serme işlemlerinin başladığını belirterek, prestij cadde çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasının en büyük arzuları olduğunu söyledi. Özaltun, her ilçeye bir prestij cadde kazandıran Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek'e de Beyşehir'deki çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.