Başkan Özaltun, belediye çalışanlarıyla iftarda buluştu

Başkan Özaltun, belediye çalışanlarıyla iftarda buluştu

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçeye hizmet üreten belediye çalışanları ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

BEM-BİR-SEN Beyşehir İlçe Temsilciliği tarafından Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinden Taşköprü Aile Çay Bahçesinde verilen geleneksel iftar yemeğinde konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, sendika üyesi belediye çalışanları ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını dile getirdi.

İftar yemeğinde sadece Beyşehir Belediyesi değil, Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçelerine de hizmet veren Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü ve Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesindeki belediye çalışanlarının da olduğunu vurgulayan Özaltun, "Amacımız şu; hem bu bölgeye hizmet eden belediye personellerimizle birlikte iftarı açmak, ardından onlarla istişare edebilmektir" dedi.

Yerel yönetimlerin pek çok biriminde çalışan personelin yaşadığı ilçeye 7/24 saat esasıyla, mesai mevhumu gözetmeksizin hizmet ettiğine konuşmasında dikkati çeken Özaltun, özveriyle mesai yapan tüm çalışanlara yöre halkı adına teşekkür ettiğini ifade etti. Beyşehir Belediyesi çalışanlarının da Yeni Büyükşehir Yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte artan sorumluluk alanı gereği ilçe nüfusu olan 71 bin 400 kişiye hizmet üretebilmek için gecesini gündüzüne katarak var gücüyle çalıştığını anlatan Özaltun, "Belediye personelimizle birlikte hem vatandaşımıza hizmet etmek için çalışıyoruz, hem de bu personelimizi motive etmek anlamında bu tür düzenlenen programlarda bir arada olmaya özen gösteriyoruz. Tüm belediye çalışanlarımıza bölgemize sunduğu katkı ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca, ailelerine de yürüttükleri bu ağır mesai şartlarında belediye çalışanı eşlerine gösterdiği anlayıştan ve fedakarlıktan dolayı şükranlarımı ifade etmek istiyorum. İnşallah Allah'ım bu birlik ve beraberliğimizi bugün olduğu gibi yarın da bozmasın. Dua ve temennilerimiz bu yönde" diye konuştu.

İftar programına Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, sendika üyesi belediye çalışanları ile aileleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.