Başkan Özaltun, asfalt çalışmalarını inceledi

Başkan Özaltun, asfalt çalışmalarını inceledi

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezinde sıcak asfalt çalışmalarının yürütüldüğü yol güzergahlarında incelemede bulundu.

Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer ile bazı mahalle muhtarları ile birlikte Esentepe ve Beytepe Mahallelerinde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, birim müdürlerinden faaliyetlerle ilgili bilgiler aldı. Sıcak asfalt serim çalışmaları devam eden yeni devlet hastanesine kent merkezinin bağlantısını sağlayacak olan Özdilek Caddesi üzerindeki faaliyetleri de yerinde gören ve burada çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Özaltun, Beyşehir'in hayata geçirilen gerek devlet yatırımları, gerekse İlçe Belediyesi tarafından yürütülen projelerle son dönemde büyük bir değişim yaşadığını söyledi.

Beyşehir Belediyesi'nin çalışmalarının yanı sıra Konya Büyükşehir Belediyesi'nin de ilçe genelinde birçok alanda yeni yatırımlara imza attığını ve bu çalışmalara destek verip katkı sunduğunun altını çizen Özaltun, "Sağlık Bakanlığımız tarafından şükürler olsun ki, ilçeler bazında en yüksek yatırım kalemine sahip olan yeni devlet hastanesi çalışmalarımız tamamlandı. İnşallah iki veya üç ay içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Yeni hastanemizin devreye girecek olmasından dolayı bu bölgeye ilçemiz merkezinin bağlantısını sağlayacak kesimlerde KOSKİ Genel Müdürlüğümüz ve ilgili kurumlarımız kanalizasyon, drenaj, telefon, elektrik ve içme suyunun bağlanması gibi altyapı çalışmalarını tamamlarken, Beyşehir Belediyesi olarak da ekiplerimiz üst yapının hazırlanması noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Yeni hastanemize ulaşımı sağlayan Özdilek Caddesinde Fen İşleri ekiplerimiz sıcak asfalt kaplama çalışmalarını yürütüyor. İnşallah önümüzdeki günlerde bu çalışmalar son bulmuş olacak. İlçemiz merkezinde sadece burada değil, 10 farklı noktada fen işleri ekiplerimiz çalışma sergiliyor. Bunun yanında, park ve bahçeler müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz de farklı noktalarda çeşitli çalışmalar yürütüyor. Gerek temizlik işleri müdürlüğümüz, gerekse diğer ilgili birimlerimiz tarafından ilçe merkezinin yanı sıra, 55 dış mahallenin büyük bölümünde yoğun bir çalışma tempomuz bugünlerde dikkat çekiyor. Amacımız, daha nezih ve güzel, daha konforlu bir şehir oluşturarak vatandaşlarımız için tüm imkanlarımızı seferber edebilmek. Bu doğrultuda, Beyşehir Belediyemizin çalışmalarına Konya Büyükşehir Belediyemiz de ekipleriyle birlikte destek veriyor, katkı sunuyor. Bazı alanlarda, Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek işbirliği halinde, ortaklaşa çalışmalar yürütüyoruz. Beyşehir merkezde yürüttüğümüz sıcak asfalt çalışmalarını yerinde görmek ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler amacıyla muhtarlarımızla birlikte bugün bu noktada bir araya geldik. Muhtarlarımız sağ olsunlar, çalışanlarımıza da motive anlamında baklava ikramı yaparak bir sürpriz yaptılar. Gerçekten sahada yoğun bir mesai yürüten personelimizin bu tür ziyaretlerle sohbet etmeye, görüş alışverişinde bulunarak motive edilmeye ihtiyaçları olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda da muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer ise, Beyşehir Belediyesi'nin sahada ve tüm mahallelerde yürüttüğü çalışmaları takdir ve beğeniyle izlediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.