Başkan Okka’dan İSO İkinci 500 değerlendirmesi

Başkan Okka’dan İSO İkinci 500 değerlendirmesi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin ikinci...

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine giren Konyalı firmaları tebrik eden Başkan Okka, "15 Temmuz Darbe girişiminde ortaya konulan kararlı ve istikrarlı duruşunun ekonominin her alanında da gösterilmesi son derece önemlidir. Her fırsatta ekonomimize darbe vurmak isteyen dış güçlerin çabaları sonuçsuz kalmıştır. Türkiye'nin ekonomik temellerinin her hangi bir dış müdahaleye karşı dirençli olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. 2016 yılında artan terör olayları ve 15 Temmuz darbe girişiminin gölgesinde geçiren ülkemiz, ekonomi alanında hemen toparlanmıştır. Konyalı sanayicilerimiz nasıl bir olumsuz hava içinde olursa olsun ülkesini ve şehrini büyütmek için eskisinden daha da çok üretmeye devam etmiştir. Ülkemizin ekonomi alanında 15 Temmuz öncesinden daha iyi yerlere gelmesi için çalışmaktayız. Bu aşamada sanayicisinden, mühendisine, ustasından işçisine Konya'yı oluşturan herkese daha büyük sorumluluklar düşmektedir. Bizler Konya sanayisinin bunu başarabilecek güce ve altyapıya sahip olduğuna inanıyor, bu doğrultuda elimizi taşın altına koymaktan bir an bile tereddüt etmeyeceğimizi özellikle belirtmek istiyoruz. Açıklanan İSO 1000 sıralamasında 22 firmanın 14'ünün MÜSİAD Konya Şubesi üyesi firmalar olması bizlere ayrıca gurur vermektedir. İSO İkinci 500 listesine girerek şehrimizi başarıyla temsil eden firma sayımızın önümüzdeki yıllarda katlanarak artması en büyük arzumuzdur. Bu vesile ile listeye girerek şehrimizi temsil eden başta MÜSİAD Konya Şube üyesi firmalarımız, Kombassan Kağıt, Safa Tarım, Golda Gıda, Atiker Metal, Selva Gıda, Kompen, Çöğenler Yem, Gitaş, Kontensan ve Tosunoğulları Mobilya olmak üzere, Konya Çimento, Altınapa Değirmencilik, Büyükhekimoğulları Un'un firma yöneticileri ve çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.