Başkan Metin: Bütün irademizi ortaya koyacağız

Başkan Metin: Bütün irademizi ortaya koyacağız

Eğitim-Bir-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Metin, Ağustos ayında yapılacak olan 4. Dönem Toplu Sözleşme sürecini önemsediklerini belirtti

Eğitim-Bir-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Metin,  Ağustos ayında yapılacak olan 4. Dönem Toplu Sözleşme sürecini önemsediklerini belirterek, "Masayı değerli kılacak her sürece katkı sunacağız, bütün irademizi ortaya koyacağız" dedi Sendika binasında düzenlediği basın toplantısında konuşun Eğitimciler Birliği Sendikası Konya 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Metin, Eğitim-Bir-Sen'in, eğitim çalışanlarının desteği ile büyümeye devam ettiğini belirterek, "Eğitim-Bir-Sen, 25 yıllık mücadelesinde 450 bin'e yaklaşan üye sayısıyla tüm eğitim çalışanlarının yarısının desteğini alarak yeni bir destana daha imza atarak zirvedeki yerini tahkim etmiştir" dedi. Yapay, zorlama ayrımlarla vatandaşları dışlamadıklarını ve ötekileştirmediklerini dile getiren Metin, "Bütün eğitim çalışanlarını büyük ailemizin birer ferdi olarak kardeşimiz bildik, bu da bizi büyüttü. Yeni Türkiye ile birlikte büyümeye devam edeceğiz. Bugün ulaştığımız sayının asıl ifade ettiği işte bu takdir ve aidiyet duygusudur" şeklinde konuştu.

Eğitimciler Birliği Sendikası Konya 2 Nolu Şube'sinin bu yıl yüzde 87 büyüdüğünün altını çizen Metin, "1 milyon 111 bin hedefi ile Memur-Sen'in ve 450 bin'e yaklaşan üye sayısı ile Eğitim-Bir-Sen'in zirvede bulunuşunun sırrı, insanla, değerlerle ve medeniyetle kurduğu gönül birlikteliğidir.

Konya 2 Nolu Şube olarak Kasım 2015'te yaptığımız genel kurulun ardından, alanlarda yapmış olduğumuz çalışmalar tüm eğitim çalışanlarının teveccühüne mazhar oldu" ifadelesrini kullandı.

ALİ İBİLEME

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.