Başkan Kulluk Volkan’a sahip çıktı

Başkan Kulluk Volkan’a sahip çıktı

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk B.B. Erzurumspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Kulluk ıslıklanan Volkan Fındıklı için ise “Şu unutulmamalı ki; bu formayı ve armayı üzerinde taşıyan, bu formanın yücelmesi için çaba sarf eden gencinden en tecrübeli ismine kadar bütün futbolcularımız ve teknik heyetimiz bizim için kıymetlidir.” ifadelerini kullandı.

TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Sezona üç puan ile başlamanın büyük bir avantaj olduğunu dile getiren Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk “ Bütün takımlar için sezonun ilk maçı zordur. Takım oyununu oynamak için belirli bir zamana ihtiyaç duyulur. Bunun yanı sıra ilk haftalarda 90 dakika üst düzey mücadele edebilmek kolay değildir. Bütün bunlara rağmen futbolcularımızın ortaya koyduğu nitelikli, hırslı mücadeleden dolayı hepsini tebrik ediyorum” dedi.

HER OYUNCUMUZ BİZİM İÇİN KIYMETLİDİR

Başkan Hilmi Kulluk sezonun ilk maçına yönelik değerlendirmesine şöyle devam etti:
“Karşılaşmaya iyi başladık. Özellikle ilk yarının sonuna kadar ilk on dakika dışında neredeyse rakibimizi kendi sahasına hapsettik ve bunun karşılığında da devreyi iki gol ve önemli pozisyonlar üreterek kapattık. İkinci yarıda skor üstünlüğümüzü korurken yine golle sonuçlanacak pozisyonlara girdik  nihayetinde 3-2 kazanarak sezona kendi saha ve seyircimiz önünde üç puanla başladık.   

Dün stadyuma gelerek takımımıza ve futbolcularımıza destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ancak bu arada takımımızın geleceği açısından son derece önemli gördüğümüz bir hususu camiamızla paylaşmak istiyorum. Şu unutulmamalı ki; bu formayı ve armayı üzerinde taşıyan, bu formanın yücelmesi için çaba sarf eden gencinden en tecrübeli ismine kadar bütün futbolcularımız ve teknik heyetimiz bizim için kıymetlidir. Nazarımızda akıttıkları alın terinin ve emeklerinin karşılığı yoktur ve paha biçilmezdir. Bu yüzden takımızın daha büyük başarılara imza atabilmesi için hepimizin futbolcularımıza ve takımımıza sahip çıkması koruması kollaması gerekmektedir. Bu vesile ile sezona üç puanla başlamamızda büyük katkıları olan, oynayan/oynamayan bütün futbolcularımızı alınlarından öpüyor bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

PROTOKOLE DE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Kulluk Protokole de ayrı teşekkür etti. Hilmi Kulluk: “ Stadyumumuza kadar gelerek bizlere tribünlerde güç veren, yanımızda olan Sayın Valimiz Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay, AK Parti Milletvekili Sayın Selman Özboyacı, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Bestami Tezcan, AK Parti İl Başkanı Sayın Hasan Angı, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Şükrü Yaman, Gençlik Hizmetleri İl Müdürümüz Sayın Ömer Ersöz’e teşekkür ediyorum. Kendilerini misafir etmekten şeref duyduk.”diye konuştu
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum